Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Va rog sa ma ajutati sa gasesc un nume de domeniu

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit Va rog sa ma ajutati sa gasesc un nume de domeniu

Desi am vazut ca e la moda sa scrii ca oferi nu stiu cati bani pentru un pont de domeniu, pentru ca apoi sa dispari cu toate sugestiile fara sa mai dai vreun raspuns... ba chiar am patit-o de mai multe ori ca, dupa ce am trimis sugestii anumitor useri, si nu doar la cei care promit ca ofera nu stiu ce, nici macar un multumesc sa nu trimita inapoi..

Totusi nu o sa procedez la fel, nu mi se pare normal.. deci, daca ma puteti ajuta in prima faza pe gratis cu ceva ponturi, va multumesc anticipat.

Poate o sa ofer ceva in schimb, niste bani daca o sa-mi ramana dupa ce cumpar domeniu si celelalte necesare, sau poate altceva, gen link-uri, o promovare, etc.. Dar astea le voi discuta in privat.. sau si aici daca voi gasi un castigator si el va dori asa..

Asadar... am nevoie de un pont de domeniu pentru un site unde oamenii sa intre si sa posteze articole.. sau chiar si imagini.. dar nu e o retea sociala.. e mai mult un director de articole, cu cateva facilitati de votare a postarilor..

Vreau ca numele sa sugereze un fel de competitie intre scriitori, sa le trezeasca dorinta de a scrie cele mai apreciate articole.. sa fie limba romana daca terminatia este altceva decat .ro , sau si engleza doar pe terminatia .ro .

Multumesc!

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Se pare ca mai mult succes au postarile in care se promite din start o anumita recompensa

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca mai mult succes au postarile in care se promite din start o anumita recompensa
    logic sa existe o recompensa; un nume de domeniu bun, pp ceva cautari, timp pierdut.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nume de domeniu
    De Revers în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 24th June 2015, 21:20
  2. nume de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th March 2010, 11:16
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Nume de domeniu
    De jeremy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th April 2007, 14:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii