Salut,
Am intampinat o problema careia nu i-am gasit inca explicatie, incercand sa targetez mai multe cuvinte cheie pe o pagina de categorie din cadrul unui magazin online ce functioneaza pe o platforma Woocommerce.
Cu titlu de exemplu, va supun atentiei urmatoarele:
Pe o pagina de categorie dedicata cauciucurilor, in subsidiar, am incercat targetarea cuvintelor cheie "cauciucuri noi" si "cauciucuri sh" prin folosirea acestor sintagme + variatii de cuvinte in titlurile a 10 dintre produsele categoriei (5 per sintagma).
Pentru "cauciucuri noi":
cauciucuri noi moto 17
cauciucuri noi calitate superioara
etc.
Pentru "cauciucuri sh":
cauciucuri sh roz buline
cauciucuri sh frumoase rau
etc.
La interogarea in motorul de cautare a sintagmei "cauciucuri noi", imi este afisata pagina de categorie, in timp ce la interogarea sintagmei "cauciucuri sh" imi este afisata pagina unuia dintre produse.
Care poate fi explicatia?
Eu am gandit urmatoarele: pagina de categorie afiseasa 12 produse per pagina. Avand numai prima pagina de categorie indexata (dar si toate paginile de produs indexate), daca cele 5 produse ale caror denumiri incep cu "cauciucuri sh" sunt raspandite in paginile 2, 3, 4 etc., atunci motorul de cautare va afisa unul dintre produse si nu categoria.
Imi cer scuze daca nu am fost indeajuns de explicit.
Astept intrebarile voastre in cazul in care gasiti necesare lamuriri.
Multumesc anticipat!

Răspunde cu citat