Am incercat pe o categorie din Amazon sa aflu care sunt cele mai vandute produse de pe una dintre categoriile de it. Am reusit sa gasesc o pagina cu cele mai vandute 100 de produse din categoria respectiva dar scria ca se actualizeaza la fiecare 1h. Am cautat pe keyword tool primele 10 titluri si marea majoritate aveau 10-20 cautari lunare.
Ce se intampla?
1) Sunt scoase la inaintare produsele care nu se vand, ca sa fie promovate si deci nu este un top real?
2) Sau adwords arata cumva doar "cautarile" pe care apar anunturi adwords si nu totalul din search? Am setat limba engleza si am lasat liber la locatia, nu am pus nimic la negativ.
Mersi!

Răspunde cu citat
Daca vrei un laptop dell, te duci la dell. Daca vrei un apple, te duci la apple. Daca vrei tv, te duci la bestbuy, testezi si mergi acasa si cauti modelul respectiv pe amazon, nu pe google. Daca amazon nu are pret bun, cauti pe b&h, costco, jr, etc. Asta daca te zgarcesti la 50 usd pentru un produs de 1000, pentru ca il poti ridica pur si simplu din magazin, unde ai un card de fidelitate si cei 50 usd sunt reducere oricum