Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Sfat: Am nevoie de un DVD-RW nou

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit Sfat: Am nevoie de un DVD-RW nou

Salutare. Am un laptop Asus si DVD-RW nu mai citeste, nu mai scrie. Am nevoie de un DVD-RW nou, am vazut multe DVD-RW externe prin ofertelor magazinelor, desi eu as opta tot pentru unul intern. De ce am nevoie? De plusuri si minusuri pentru cele interne, respectiv cele externe, un link de afiliere sa faceti de o cafea si sa nu uit sa precizez nu foarte scump. Alte detalii tehnice nu stiu, ce este mai recomandat, doar citesc si scriu dvd-uri, cd-uri, nu 'pictez' cu el.
    Fara semnatura.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Am folosit cu brio o unitate externa de 150 RON de la LG (similar: DVD Writer extern LG GP57EB40, USB 2.0, negru | ALTEX). Ce-mi place la cele externe... este evident, mobilitatea. Plus ca pe viitor iti poti extinde storage-ul folosind spatiul ocupat de dvd-rw intern pe care-l ai acum (se gasesc caddy-uri in care se pune HDD-ul, apoi merge introdus in locasul pt dvd-rw - vezi https://www.youtube.com/watch?v=nUEAE2Yp0LQ ).

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Mare multumire!

Nici nu stiam de aceste caddyuri, initial optiunea principala era pe dvd-rw intern(e mai portabil decat cel extern), dar acum cred ca nu mi-ar strica un ssd caddy. M-am tot documentat despre el si chiar e o treaba faina. Te mai contactez pe PM cand o sa am banuti si de caddy cu SSD, in cazul in care nu o sa mearga totul bine.

Deocamdata necesarul este pentru DVD-RW(extern!), asadar astept un link de afiliere pe PM daca doreste cineva.
    Fara semnatura.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    33

Implicit

Iti recomand si eu unul extern pentru aceleasi motive mentionate de roby.
    Eu mi-am inlocuit unitatea optica de la laptop si in locul ei mi-am pus hard-ul (iar in pozitia lui initiala un ssd).
    Cel mai important upgrade de viteza ce il poti face e un ssd.

La ce trebuie sa fi atent cand iti iei SSD
    - capacitate minim 120 (si maxim de altfel); e suficient de spatios pentru OS; eu mai am 50GB liberi si am instalat tot ce am nevoie + serverul apache (cu toate proiectele) sta tot pe el;
    - orienteaza-te spre nume de profil si fugi de chinezarii; am un intel 530 si samsung evo 850, le recomand pe ambele; evo-ul rupe orice benchmark;
    - inainte sa-ti iei caddy, scoate-ti unitatea optica sa vezi ce fel de mufa are; pe langa dimensiune, caddy-urile vin cu 2 mufe diferite;
    - daca nu ai chef sa astepti dupa unul de pe dx.com (care vine intr-o luna, costa 10-12$) iti poti lua ceva din .ro (80-100 lei);
    - tot procesul il poti face singur, gasesti un tutorial pe youtube daca ai nevoie;

p.s.: toata smecheria te duce undeva la 450 lei
    .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de un sfat
    De cronoslord în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st September 2013, 18:47
  2. Urgent! Am nevoie de un mic sfat/ajutor
    De dumis în forumul WordPress
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th April 2013, 21:30
  3. Sfat
    De Cartis Dragos în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st September 2012, 11:04
  4. Un sfat va rog
    De boyincognito în forumul Directoare web straine
    Ultimul Post: 29th July 2011, 17:44
  5. Un sfat
    De andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 01:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •