Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Persoana fizica autorizata cu domiciliul in Romania si punct de lucru in vietnam

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    45
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit Persoana fizica autorizata cu domiciliul in Romania si punct de lucru in vietnam

Nu am avut ce face si de cateva zile imi frec nervi incercand sa imi fac un cont paypall business pe PFA in Romanica dar cei de la paypall ma tot trimit in vietnam.
    L-am sters de 3 ori si l-am refacut avand grija sa fie trecut totul corect. Am eliminat chaar numele strazi (Vlad Tepes) de la adresa banuind ca, cumva sistemul face o greseala.

Mai am unul personal dar si e ok totul cu el doar doar asta pe PFA imi face probleme.

Cont personal

Cont PFA

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Intreaba la support, poate e vreun bug. Uneori te si suna pe telefon daca nu inteleg lucruri sau au nevoie de ceva confirmari.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca iti faci cont de Paypal pe PFA poti primi plati prin Paypal pe firma sau care e ideea?

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    45
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Daca iti faci cont de Paypal pe PFA poti primi plati prin Paypal pe firma sau care e ideea?
    Pe mine ma interesa un mod de a primi si a transmite bani din contul de PFA cat mai ieftin.
    Ma incanta myBanking dar nu imi place acea taxa lunara(pentru ca platile se fac rar), as fi preferat un comision la tranzactie si atat.

Eram interesat de asemeni sa testez acest mijloc pentru a evita legal o limitare.

Firma UE -> Paypall -> Forma asociativa -> Paypall -> PFA(uri), II(-uri) PF(-uri)

legea 70/2015 - Art1
    (2) Prevederile prezentului capitol nu se aplică Trezoreriei Statului, instituţiilor de credit, instituţiilor emitente de monedă electronică, instituţiilor care prestează servicii de plată, autorizate de Banca Naţională a României sau autorizate în alt stat membru al Uniunii Europene şi notificate către Banca Naţională a României, potrivit legii, instituţiilor financiare nebancare şi entităţilor care efectuează operaţiuni de schimb valutar, definite potrivit legii, pentru operaţiunile specifice activităţii pentru care acestea au fost autorizate, precum şi operatorilor din domeniul jocurilor de noroc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 8th October 2014, 21:48
  2. Cum pot cumpara un domeniu de la o persoana fizica
    De adrianaf în forumul Domenii
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th June 2012, 13:32
  3. Plati prin sms - persoana fizica
    De edy12006 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th April 2011, 10:40
  4. Firma sa cumpere de la persoana fizica