Ti-l vede vre-un cititor de linkuri gen majestic, ahrefs, semrush, etc?!
Da, ahrefs cu celelalte nu am incercat.
Am ceva indoieli ...User-agent: 008
Disallow: /
User-agent: *
Crawl-Delay: 15
Disallow: /dashboard
Disallow: /reports
Disallow: /account
Disallow: /title-setup
Disallow: /contact-us
Disallow: /sub-controllers
Disallow: /tax-interview
Disallow: /client-side-error
Disallow: /page-expired
Disallow: /lp
Disallow: /ap-post-redirect
Disallow: /editor
Disallow: /self-publishing/reports
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cu Moz pare ok, dacă am procedat eu corect. Am dat click pe un user din listă (primul). Are un blogspot trecut la profil. M-am dus în moz, saitul primește backlink din kdp, dofollow. Mi-am updatat și eu profilul, nu știam că pot homepage în account settings![]()
Nu vreti sa intelegeti ca ahrefs, moz, majestic, etc sunt degeaba? Doar incaseaza bani pt niste grafice?
Daca link-ul apare in wmt, inseamna ca Google il vede, altfel restul ofera doar grafice!
Pune un printscreen cand apare in wmt si cum apare. Pana atunci ai un + pentru initiativa.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sunt indexabile paginile de profil, nu sunt excluse in robots, vezi aici site:kdp.amazon.com/community/profile - Căutare Google
In alta ordine de idei, dupa ce ai updatat profilul trebuie sa si comentezi/postezi ceva in forum sa treaca spiderul prin pagina ta. Si vad ca e deja ceva spam prin paginile astea de profil...
Multumim, sper sa fie de ajutor am si eu nevoie de backlink-uri de calitate.
O sa incerc si eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)