8th February 2015, 18:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Sunt la moda cursurile online, eu personal sunt incantat de teamtreehouse.Offline par mai scumpe...
8th February 2015, 19:06
Trust, but verify.
8th February 2015, 19:51
Am vazut si cateva cursuri pt Wordpress pe Udemy.com
8th February 2015, 20:08

Postat în original de
Hakuna Matata
Salutare!
Recomandari de cursuri pe care le pot face in Bucuresti.
Orice sugestie este binevenita cu atat mai mult daca este data dupa o experienta proprie.
Uita-te peste : Cursuri Photoshop Cursuri Webdesign Cursuri Marketing Online au mai multe tipuri de cursuri(nu doar Photoshop). Cele mai multe si importante se tin in Bucuresti.
Dar fac si in tara eu am fost la cursul de Photoshop in Cluj (6-8 Februarie) si am fost multumit.
8th February 2015, 22:03
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Hakuna Matata
Multumesc Analiza pentru feedback! Preturile sunt foarte ok.
Imi poti spune te rog ce primesti dupa ce platesti [adica platesc sa zicem pentru webdesign - o sa primesc tone de video cum sa fac design in photoshop?]
Merci!
Nu sustin pirateria, dar gasesti 90% dintre cursurile de pe team treehouse pe torrente. Vezi despre ce e vorba si daca iti convine si crezi ca se merita, platesti.
CEO-ul Team Treehouse e destul de activ pe Reddit si a dat un cupon de 50% pentru cei de pe Reddit. Cuponul e REDDIT50. (nu sunt afiliat si nici nu castig ceva de pe urma acestui cupon, e doar ca sa economisesti niste bani.)
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.