3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Zeus
Detin o adresa blogspot pe care vreau sa o transform in pagina de jocuri: Nu are nume facut pentru asa ceva, vreau sa fie doar pentru mine si cei care intra pe pagina mea, adica nu am plan de ajuns departe cu ea.
Pot sa fac asa ceva cu ajutorul vostru?
Este careva dispus sa ma ajute, la mod Gratuit? cu suport?
Eu NU, Roby NU, Puhtre NU, pentru ca suntem plecati pe vas si nu prea avem timp si net. Cred ca Dan sau Nichita, ca ei sunt in tara, incearca cu un PM la Dan, are ceva asemanator, se pricepe si sigur te ajuta.
Daca nu are timp, Nichita te ajuta, doar ca nu cred ca el munceste gratuit. Da-i un PM, poate il prinzi in toane bune.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu stiam: Distractie placuta!
O sa dau un PM la Dan si Nichita: Am tema, am jocurile - Doar ceva info ma intereseaza, adica nu sunt nesimtit sa cer la cineva pagina completa.
Multumesc frumos pentru raspuns.
2 out of 2 members found this post helpful.
Salutari
Iti recomand haos si Alex Dumitru , pe mine m-au ajutat aici.
Dupa cum vezi si de la recomandarile mele si ale lui Tom ideal e sa apelezi la ambasadori, moderatori si admini pentru ca-s gratis, de-asta sunt aici, sa ne ajute.
Mult succes!
Retired
Despre ce joc este vorba? Eu joc in mare parte MMO-uri si ma indoiesc ca ne lasa Blogspot cu d-astea.
))) - deci nu ma pot abtine.