1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
diasomie
am 3 intrebari.
1) credeti ca in top 10 pagini la o cautare google are si mai multe criterii de selectie, filtrare decat sa zicem top 30, top 100?
2) eu incerc sa rankez cu o pagina interna. Am sanse mai mici sa rankez fata de competitie care are indexul cotat in top 10? ( Ma gandeam de la inceput ca poate era mai bine sa pun un site nou doar pe aceasta nisa si sa il ridic)
3) ultima intrebare- dar cea mai importanta pentru mine
de cand construiesc linkuri pt pagina interna mi-a crescut autoritatea cred pe intreg domeniul si implicit am crescut pe "ace acupunctura" si de 2 saptamani am PATRU , da, 4 pagini ale sitului la cautari pe prima pagina, insa nu pagina cu produsul de.. baut.
De multe ori imi aparea in cautari pe google " numele paginii - ace acupunctura" ) adica google adauga la situl meu la majoritatea produselor "ace acupunctura" la descrierea afisata. Asta inseamna ca google da relevanta sitului pentru ace si mi-ar fi greu sa cotez interna pagina respectiva pe produsul X, care nu prea are treaba cu acele?
Multumesc
1. NU, doar ca de multe orice ca sa ajungi pe 10-11 pare usor, iar de pe 10-11 pana pe 5, necesita de 5 ori (este un ex) volumul de munca pentru loca 1.000- loc 11. Sunt nise unde pentru loc 5 costa ABC euro, iar pentru loc 3 5xABC euro, loc 1 40x ABC euro, etc. Conteaza foarte mult cu cine "concurezi".
2. Da, pe termen scurt si mediu index are avantaj. Dar depinde de la nisa la nisa, site la site. Pe nisele unde sunt elefantii (mii de root links), orice pagina adauga ei, rankeaza, pentru ca au autoritate.
3. cele 4 pagini sunt paginile pe care google le crede relevante pentru cautare. "crede" tine si de structura ta interna.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.