Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Practica ciudata

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit Practica ciudata

Salutare,

Acu ceva ani am mutat slabesteusor.info la clausweb, si acum cand am vrut sa intru in wp-admin, am primit mesajul asta : www.slabesteusor.info/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.slabesteuso r.info%2Fwp-admin%2F&reauth=1 | Awesome Screenshot, doar mie mi se pare ciudat ?

Adica ce drept au ei sa afiseze un mesaj/link pe un link public al site-ului, vi se pare ok ?

Nu e mare lucru, ca oricum nu ma ocup de site, doar eram curios.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu, mie nu mi se pare ok. Era ok dacă primeai notificare pe email dar nu așa când intri în wp-admin .
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ai noroc ca nu ti-ai cumparat domeniu de la claus, stiu clienti care , dorind sa-si mute hostingul si domeniul de la claus la alt provider au avut dificultati mari, nu voiau pur si simplu sa-l lase sa plece, era captiv.. nu stiu cum si-a rezolvat omul problema intr-un final ca n-am mai vorbit de mult cu el dar la acel moment era foarte amarat.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Ai noroc ca nu ti-ai cumparat domeniu de la claus, stiu clienti care , dorind sa-si mute hostingul si domeniul de la claus la alt provider au avut dificultati mari, nu voiau pur si simplu sa-l lase sa plece, era captiv.. nu stiu cum si-a rezolvat omul problema intr-un final ca n-am mai vorbit de mult cu el dar la acel moment era foarte amarat.
    Parca nu te-as crede. Am cont la ei si am cumparat un domeniu de la ei pe care l-am mutat pe alt hosting. N-am avut nici o problema. In al doilea rand, poate imi explici cum era adica "captiv". Cand cumperi un domeniu de la clausweb ti se da o parola de acces la contul rotld pentru administrarea domeniului. Daca vrei sa pleci pur si simplu schimbi dns-urile si iti vezi de drum.

@Maldinii. Vad ca se poate intra pe admin, acum cere parola si userul, asa cum ar trebui. Nu cumva te plangi prea repede pe forum, inainte sa iei legatura cu claus? Pe de alta parte, daca nu te mai ocupi de site, de ce te plangi si de ce vrei sa intri in admin?

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Atata timp cat folosesti versiuni de aplicatii vulnerabile varianta asta e preferabila suspendarii, nu? Si notificare via email binenteles.

Kriogen este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    41
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Prea putini din cei care se dau webmasteri isi actualizeaza platformele folosite. Sa zicem ca nu este ok, dar cum spunea si Bruzli, cred ca preferi varianta asta in locul suspendarii nu?
    Gandeste-te ca tu esti interesat doar de site-ul tau, dar ei trebuie sa se gandeasca la integritatea datelor de pe tot serverul respectiv, implicit probabil mai multi clienti decat 1 si de aici provine si acea notificare.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Parca nu te-as crede. Am cont la ei si am cumparat un domeniu de la ei pe care l-am mutat pe alt hosting. N-am avut nici o problema. In al doilea rand, poate imi explici cum era adica "captiv". Cand cumperi un domeniu de la clausweb ti se da o parola de acces la contul rotld pentru administrarea domeniului. Daca vrei sa pleci pur si simplu schimbi dns-urile si iti vezi de drum.

@Maldinii. Vad ca se poate intra pe admin, acum cere parola si userul, asa cum ar trebui. Nu cumva te plangi prea repede pe forum, inainte sa iei legatura cu claus? Pe de alta parte, daca nu te mai ocupi de site, de ce te plangi si de ce vrei sa intri in admin?
    Nu ma plang pe forum, site-ul nu ma intereseaza, eram doar curios despre cum vadeti si voi abordarea, poate mie imi scapa anumite aspecte. Inteleg ideea, dar totusi cred ca erau optiuni mult mai elegante gen : pus limit login plugin, upgrade wp + notificare, adica in loc sa puna ala sa dea un mail de confirmare : in 5 zile esti obligat sa faci update de wp+ x plugin .

Unii dintre voi ar trebui sa intelegeti ca sunt si discutii constructive, ca nu ar trebui sa se vorbeasca numai de vine despre voi ca altfel e mai greu sa avansati. Nu am intrat aici sa injur pe nimeni sau sa ma plang ci doar sa cautam solutii mai bune
    Ultima modificare făcută de Maldinii; 23rd April 2014 la 19:21.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post

Nu, nu. Nu se plange prea repede, e de cateva luni asa
    Hmm..ar merge o lada de bere

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Aproape 20% din internet merge pe wordpress in zilele noastre totusi doar aici am auzit sa-ti intre cineva de la compania de hosting sa-ti modifice fara stirea ta fisierele de wordpress

NVR
    NVR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    16th February 2014
    Locaţie
    Romania / Germania
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

Ma simt obligat sa dau si eu feedback negativ celor de la claus web. Am avut la ei 4 domenii cumparate si hostate. In perioada de vreo 3 ani cat am colaborat am beneficiat de o comunicare extrem de dificitara, atitudine nesimtita si impertinenta a administratorului firmei, lipsa totala de interes pentru client samd. De cand am schimbat hostingul sunt multumit si linistit. Nu recomand sub nicio forma aceasta firma.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CPM, ce preturi se practica? se merita 500Euro /luna pentru un site cu 13mil vizualiz
    De cristian.ene în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th March 2011, 02:48
  2. 4seo.ro practica spam
    De Adrian în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th February 2011, 09:11
  3. Cum sa profiti de cei ce practica Black Hat SEO?
    De saladfingers în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2009, 04:26
  4. Copiatul se practica ...
    De maxxone în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2007, 16:59
  5. Practica Ciudata - Un Fel De Spam Pe.edu
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2005, 19:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •