22nd April 2014, 22:23
0 out of 1 members found this post helpful.
Ai noroc ca nu ti-ai cumparat domeniu de la claus, stiu clienti care , dorind sa-si mute hostingul si domeniul de la claus la alt provider au avut dificultati mari, nu voiau pur si simplu sa-l lase sa plece, era captiv.. nu stiu cum si-a rezolvat omul problema intr-un final ca n-am mai vorbit de mult cu el dar la acel moment era foarte amarat.
23rd April 2014, 08:53
1 out of 1 members found this post helpful.
Atata timp cat folosesti versiuni de aplicatii vulnerabile varianta asta e preferabila suspendarii, nu? Si notificare via email binenteles.
23rd April 2014, 11:07
2 out of 2 members found this post helpful.
Prea putini din cei care se dau webmasteri isi actualizeaza platformele folosite. Sa zicem ca nu este ok, dar cum spunea si Bruzli, cred ca preferi varianta asta in locul suspendarii nu?
Gandeste-te ca tu esti interesat doar de site-ul tau, dar ei trebuie sa se gandeasca la integritatea datelor de pe tot serverul respectiv, implicit probabil mai multi clienti decat 1 si de aici provine si acea notificare.
23rd April 2014, 19:05
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Vicarious
@Maldinii. Vad ca se poate intra pe admin, acum cere parola si userul, asa cum ar trebui. Nu cumva te plangi prea repede pe forum, inainte sa iei legatura cu claus? Pe de alta parte, daca nu te mai ocupi de site, de ce te plangi si de ce vrei sa intri in admin?
Nu, nu. Nu se plange prea repede, e de cateva luni asa