Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cadouri si premii cu conditia introduceri datelor personale sau plata

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit Cadouri si premii cu conditia introduceri datelor personale sau plata

Am initiat acest subiect nu din dorinta de a ataca vreun coleg anume ci de a exprima o nemultumire, un punct de vedere din postura de client.
    Sper ca cei ce dezvolta tot felul de aplicatii online sa inteleaga nemultumirea unui(unor) client(clienti) si sa ia masuri in aceasta directie pentru a inlatura cauza ce le creaza.

Profit de aceasta ocazie si sa ii transmit unui coleg ce nu a apreciat postarea, ca as scrie din nou acele lucruri indiferent daca as fi " sanctionat " ( de prieteni cuiva ) pentru simplul motiv ca am spus un lucru ce ma deranjeaza ca client.
    Lansare soft serviciu monitorizare, 20 monitorizari gratuite 1 luna.

In trecut am dat peste numeroase situatii ( sau am primit chiar pe mail oferte in acest sens ) in care mi-se oferea un bonus, acces gratuit la template-uri sau acces la diferite aplicatii online.
    Bucuria fiind de scurta durata cand am constatat ca se cer date personale sau date de factuare, datele cardului etc.
    Bineinteles de fiecare data am refuzat oferta si am ramas cu o parere negativa despre cei din spatele acelui serviciu refuzand toate viitoarele promotii si recomandand prietenilor sa faca la fel .

Sincer nu pot sa ii apreciez pe cei ce procedeaza in felul asta si ii voi critica mereu pe cei ce fac asta sau pe cei ce incurajeaza astfel de lucruri fiindca pe termen lung creaza o siguranta inselatoare de care pot profita alte persoane fara scrupule.

Traim intr-o epoca in care datele personale sunt un lucru de valoare pe care multi il vor si uneori recurg la inselatorii pentru a le capata, vreti bani mei si pe mine ca client respectati-ma si nu incercati sa ma prostiti altfel singuri va veti face deservicii de imagine .
    Ultima modificare făcută de IulianC; 5th October 2013 la 12:59.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

esti paranoic.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ IulianC.

Eu dezvolt o platforma care te ajuta pe tine sa vezi exact cand o sa fie urmatorul cutremur.

Tu vrei acces gratuit, ca sa testezi platforma. Eu vreau clienti platitori ca sa pot amortiza investitia si de ce nu, sa fac un profit.

Tu vrei sa-ti dau acces pur si simplu, pentru x zile (1 luna) ca sa testezi platforma.

Am 2 variante:

- iti cer datele de plata (implicit cele personale, altfel nu ai cum sa platesti) sau contul de paypal, si iti ofer prima luna la pret 0
    - te las sa folosesti platforma si dupa 1 luna: iti dau mail sa-ti introduci datele de plata, te sun, te stresez, etc.

Varianta 2 este cea mai slaba, conversia tinde spre 0, tu nu ai timp si chef de mine, eu pierd bani si clienti.
    Varianta 1 este cea mai buna, tu platesti 0, primesti gratuit un serviciu. eu nu trebuie sa mai fac eforturi sa te contactez, e problema ta daca vrei sa mai beneficiezi de serviciu sau nu.

De aceea majoritatea opteaza pentru varianta 1.

Da si eu ca multi altii am platit cel putin 1 luna, dupa perioada de expirare, pentru ca am uitat sa opresc platitle (recurring billing). Se intampla, e normal, mergem inainte. Nu ma deranjeaza sa ofer datele de plata, pentru ca daca uit, pot cere bani inapoi sau pot accepta ca am uitat si plata ramane (depinde de suma).

Dar atat. Nimeni nu are ce sa faca cu datele tale, poti oricand anula plati.

Trust me, daca cineva vrea datele tale personale, le gaseste Nu au valoare decat pentru tine, pentru mine NU. Datele cardului, poti spune ca au valoare, dar oricand ceri bancii anularea platilor, sau daca vrei sa te protejezi, ai un card special pentru astfel e plati, care e tot timpul aproape de 0 (ce sa-ti ia? ).

Numele, cnp, etc sunt inutile, nu se pot monetiza.
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th October 2013 la 13:19.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@IulianC
    Relax. Esti una din rarele situatii cand dau negativ (odata la 5 ani, cei pe rosu stiu ca mi-s tata lor, ii ajut atunci cand contribuie cu ceva pozitiv, ca sa revina pe verde).
    Ideea era de prezumtia de nevinovatie: indirect colegul intra intr-o umbra negativa, in conditiile in care ne-a oferit totusi acces gratuit la un serviciu cu plata.
    Pe factura scrie clar valoarea zero + optiuni de plata incluse: transfer bancar, ca sa nu mai spun ca nu se cereau date 100% reale la creare cont.
    In cel mai rau si imposibil caz: maxim iti taia abonamentul.
    Adica nu-i frumos: omul incearca sa testeze o platforma si e intampinat cu suspiciuni. Asta nu mi-a placut.

Update: rog un moderator sa corecteze titlul corespunzator: nu se cer date personale Reale
    La creare cont puteam pune google inc si sa monitorizez yahoo.com (am email pe domeniu
    Practic monitorizez 2 site-uri total diferite de emailul utilizat.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 5th October 2013 la 13:42.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @IulianC
    Ideea era de prezumtia de nevinovatie: indirect colegul intra intr-o umbra negativa, in conditiile in care ne-a oferit totusi acces gratuit la un serviciu cu plata.
    Pe factura scrie clar valoarea zero + optiuni de plata incluse: transfer bancar, ca sa nu mai spun ca nu se cereau date 100% reale la creare cont.
    In cel mai rau si imposibil caz: maxim iti taia abonamentul.
    Adica nu-i frumos: omul incearca sa testeze o platforma si e intampinat cu suspiciuni. Asta nu mi-a placut.
    Sincer nu pot sa ii apreciez pe cei ce procedeaza in felul asta fiindca pe termen lung creaza clientului o siguranta inselatoare de care pot profita alte persoane fara scrupule.
    De curand mi-am luat o teapa de 50 de lei, de o saptamana tot incerc sa dau de ei sa imi recuperez bani de la cei de la Adcuponcode dar nici un raspuns, probabil realizati de ce nu mai merg pe incredere ci doar pe lucruri sigure.
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ IulianC.
    Eu dezvolt o platforma care te ajuta pe tine sa vezi exact cand o sa fie urmatorul cutremur.
    Tu vrei acces gratuit, ca sa testezi platforma. Eu vreau clienti platitori ca sa pot amortiza investitia si de ce nu, sa fac un profit.
    Tu vrei sa-ti dau acces pur si simplu, pentru x zile (1 luna) ca sa testezi platforma.
    Eu nu va caut, nu stiu ca poate exista o asemenea platforma sau nu imi pasa, poate nici nu sunt convins ca imi e de folos asa ceva dar Dumneavoastra imi iesiti in intampinare si imi acordati acces gratuit o perioada in speranta ca voi fi convins sa va folosesc produsul.

Sunt doua situatii
    Puteti fi sigur pe calitatile produsului Dumneavoastra si puteti fi convins ca aceasta e destul de bun sa ma convinga sa trec la pasul urmator achizitia produsului.
    Sau chiar Dumneavoastra nu sunteti sigur pe propriul produs asa ca apelati la tertipuri ( chiar si psihologice )cu care sa ma prindeti sa fac o greseala sau sa ma faca cumva sa il platesc.

Consider ca se exagereaza mult cu promotiile astea inselatoare si clienti au de suferit.

Un exemplu de reclama mincinoasa care odata acceptata modifica un contract chiar fara a fi instiintat inainte sau dupa .
    Cei de la Romtelecom mi-au transmis pe email un cadou 12 luni de acces gratuit la Voyo fara a se prezenta prea mult detalii, eram trimis la my acount pentru a activa gratuit cadoul fara nici o obligatie. Am intrat pe acolo probabil am dat sa se activeze " cadoul " si vazand ca nu se intampla nimic nu mai mai interesat subiectul.
    Dupa cateva zile constat ca sa modificat unilateral contractul sa trecut la un alt pachet sa micsorat viteza la internet, mi-a crescut pretul abonamentului si am primit un alt cadou decat cel original, minute pe telefon fix de care nu aveam nevoie.
    I-am sunat am pierdut timp si sa revenit la normal dar ma deranjat foarte mult "greseala" lor .

http://comunicare.romtelecom.ro/sdm/...=1376700010201

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...romtelecom.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/.../%3F/Anexa.png

Poate ca vad aceste lucruri doar din punctul de vedere a clientului, poate ca la un moment dat voi vinde si eu un bun intelectual si un serviciu si mi se va schimba perceptia dar deocamdata sunt doar client si ma deranjeaza astfel de tertipuri.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 5th October 2013 la 14:40.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Repet
    1. Vezi Profil: SeerKan - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM ne e coleg, cu o anume reputatie
    2: nu cerea nimeni date personale, date firma sau persoane reale.
    3. in email nu a venit vreun link de validare email, puteam pune orice email
    4. emailul folosit permite verificarea a 2 domenii care nu au vreo legatura cu proprietarul
    Omul efectiv a vrut sa ne cunoasca parerile, bazandu-se pe experienta noastra. Daca ai experienta cu aplicatiile de genul, iti propun sa incerci totusi.
    Pax Vobiscum
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi cer inca o data scuze fata de colegul SeerKan intentia mea nu a fost sa il discreditez, m-am suparat cand am fost penalizat de cineva doar pentru ca am ridicat o problema reala .

Va dati seama ca in felul asta se pierd foarte multi clienti care cand vad conditia introduceri datelor de plata pentru o optiune gratis dau bir cu fugiti?
    Si o alta problema, introducerea unor date fictive intr-un formular unde se cer date reale nu fac ca atunci cand clientul se hotaraste sa plateasca sa pice de mincinos in fata vanzatorului cand introduce alte date?

Imi pare sincer rau dar eu nu mai cred in nimeni, imi plac lucrurile clare si corecte.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Versiunea simpla: colegul a vrut sa stie parerea noastra despre felul in care lucreaza aplicatia, atat
    Noi nu suntem clienti ci colegi care il ajuta Nu vinde/nu cumpara (marketplace).
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Vazand ca am pierdut toate punctele pozitive din simplul fapt ca am vrut sa am spirit civic pot spune ca ma mancat in f...... si pe viitor nu voi mai face astfel de constatari nici aici nici in viata reala chiar daca uni vor fi pacaliti ( sa le fie invatare de minte )

Dintodeauna am incercat sa promovez lucrurile pozitive si sa prezint si sa critic lucrurile care pot pagubi anumite persoane.
    Am o relatie apropiata si cu un realizator tv de pe un post national si nu de putine ori subiectele prezentate de mine au aparut si in emisiunea sa.
    Din cate se pare imi pierd timpul de pomana nu ai cum sa ii schimbi pe romani astia sunt

Ati putea va rog sa imi acordati inca cateva voturi negative ca se anuleze contul meu sa imi vad de treaba in alta parte?
    Am asteptat cel putin 5 luni sa ma inregistrez aici dar nu voi ramane doar pentru niste link-uri in semnatura daca nu ma pot adapta aici .

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Poate ca doare, dar nu o lua prea in tragic. Punctele pe care le-ai pierdut, nu le-ai pierdut din "spirit civic", precum spui, ci pentru ca ai tratat cu superficialitate o problema si pentru ca parea un atac la persoana (1nesco). Punctele se pot face la loc.

Uita-te cat de frumos ti-a explicat Tom cum sta treaba. Dupa interventia lui eu as fi acceptat ca poate m-am grabit, sau ca poate m-am lasat dus de sentimente si nu de logica. Daca un tigan te bate pe strada, nu este cazul sa-i urasti pe toti tiganii.

Pune-te in locul lui 1nesco si intreaba-te cum te-ai fi simtit tu, daca cineva te ataca si-ti transforma bunele tale intentii in acuzatii. Nu asta reprosezi tu forumului? Ca te-a penalizat pentru bune intentii?

In plus, cred ca te-ai ambalat degeaba. Aplicatia lui 1nesco nu cerea date legate de card.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Acuratetea datelor din AdWords
    De sergiuliano în forumul Adwords
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th February 2013, 15:47
  2. Antivirus pentru protectia datelor [ FTP, cPanel etc ]
    De MaXz în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th April 2012, 14:13
  3. Conditia unui template
    De Balazs Adi în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3