@ IulianC.
Eu dezvolt o platforma care te ajuta pe tine sa vezi exact cand o sa fie urmatorul cutremur.
Tu vrei acces gratuit, ca sa testezi platforma. Eu vreau clienti platitori ca sa pot amortiza investitia si de ce nu, sa fac un profit.
Tu vrei sa-ti dau acces pur si simplu, pentru x zile (1 luna) ca sa testezi platforma.
Am 2 variante:
- iti cer datele de plata (implicit cele personale, altfel nu ai cum sa platesti) sau contul de paypal, si iti ofer prima luna la pret 0
- te las sa folosesti platforma si dupa 1 luna: iti dau mail sa-ti introduci datele de plata, te sun, te stresez, etc.
Varianta 2 este cea mai slaba, conversia tinde spre 0, tu nu ai timp si chef de mine, eu pierd bani si clienti.
Varianta 1 este cea mai buna, tu platesti 0, primesti gratuit un serviciu. eu nu trebuie sa mai fac eforturi sa te contactez, e problema ta daca vrei sa mai beneficiezi de serviciu sau nu.
De aceea majoritatea opteaza pentru varianta 1.
Da si eu ca multi altii am platit cel putin 1 luna, dupa perioada de expirare, pentru ca am uitat sa opresc platitle (recurring billing). Se intampla, e normal, mergem inainte. Nu ma deranjeaza sa ofer datele de plata, pentru ca daca uit, pot cere bani inapoi sau pot accepta ca am uitat si plata ramane (depinde de suma).
Dar atat. Nimeni nu are ce sa faca cu datele tale, poti oricand anula plati.
Trust me, daca cineva vrea datele tale personale, le gaseste
Nu au valoare decat pentru tine, pentru mine NU. Datele cardului, poti spune ca au valoare, dar oricand ceri bancii anularea platilor, sau daca vrei sa te protejezi, ai un card special pentru astfel e plati, care e tot timpul aproape de 0 (ce sa-ti ia? ).
Numele, cnp, etc sunt inutile, nu se pot monetiza.
Ultima modificare făcută de Tom; 5th October 2013 la 13:19.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.