Cadouri si premii cu conditia introduceri datelor personale sau plata
Am initiat acest subiect nu din dorinta de a ataca vreun coleg anume ci de a exprima o nemultumire, un punct de vedere din postura de client.
Sper ca cei ce dezvolta tot felul de aplicatii online sa inteleaga nemultumirea unui(unor) client(clienti) si sa ia masuri in aceasta directie pentru a inlatura cauza ce le creaza.
Profit de aceasta ocazie si sa ii transmit unui coleg ce nu a apreciat postarea, ca as scrie din nou acele lucruri indiferent daca as fi " sanctionat " ( de prieteni cuiva ) pentru simplul motiv ca am spus un lucru ce ma deranjeaza ca client.
http://forum.seopedia.ro/hosting/279...tml#post272388
In trecut am dat peste numeroase situatii ( sau am primit chiar pe mail oferte in acest sens ) in care mi-se oferea un bonus, acces gratuit la template-uri sau acces la diferite aplicatii online.
Bucuria fiind de scurta durata cand am constatat ca se cer date personale sau date de factuare, datele cardului etc.
Bineinteles de fiecare data am refuzat oferta si am ramas cu o parere negativa despre cei din spatele acelui serviciu refuzand toate viitoarele promotii si recomandand prietenilor sa faca la fel .
Sincer nu pot sa ii apreciez pe cei ce procedeaza in felul asta si ii voi critica mereu pe cei ce fac asta sau pe cei ce incurajeaza astfel de lucruri fiindca pe termen lung creaza o siguranta inselatoare de care pot profita alte persoane fara scrupule.
Traim intr-o epoca in care datele personale sunt un lucru de valoare pe care multi il vor si uneori recurg la inselatorii pentru a le capata, vreti bani mei si pe mine ca client respectati-ma si nu incercati sa ma prostiti altfel singuri va veti face deservicii de imagine .