Am nevoie de un antivirus si vreau sa sa-mi spuneti ce folositi voi. Am avut avira free edition dar m-am ars, acum sunt nesigur pe el si caut altceva.
Am nevoie de un antivirus si vreau sa sa-mi spuneti ce folositi voi. Am avut avira free edition dar m-am ars, acum sunt nesigur pe el si caut altceva.
D R G
Am bitdefender internet security 2013 si sunt multumit de el, daca vrei free iti recomand avast.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Eu folosesc de cand ma stiu AVG Internet Business Edition (anti-virus, firewall, email protection, link scanner, anti-rootkit, identity protection) si sunt foarte multumit.
Kaspersky Pure
Astfel de topicuri sunt ineficiente, fiecare dintre noi oferind o solutie care ne multumeste. Intr-un final o sa primesti cel putin 5 solutii si mai rau o sa te incurce.
Nu ramane decat sa te bazezi pe experienta ta de pana acum sau sa incerci unul dintre antivirusii cu popularitate(o versiune platita, testand un trial n-o sa poti trage o concluzie). In functie de ce randament da, poti miza in continuare pe antivirusul respectiv sau te reorientezi.
Ontopic: BitDefender sau Norton.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Din experienta:
Free - AVG Free Edition 2013
Not free - Bitdefender Internet Security 2013
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Avast si/sau Nod32. Na, nu stiu cat te ajuta. Eu le-am folosit pe ambele si sunt foarte multumit, dar cum zicea cineva mai sus, cred ca mai mult te incurcam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)