Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: 6 site-uri la un loc

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit 6 site-uri la un loc

Salut,

Am 6 site-uri pe aceeasi nisa pe care vreau sa le grupez intr-un singur portal.
    Am :
    - 1 blog cu foarte multe articole, informatii utile, site-ul pe care vreau sa-l transform in portalul propriu zis
    - 1 site de anunturi
    - 1 site cu poze
    - 1 site cu stiri din nisa respectiva
    - 1 site cu filme
    - 1 forum

Vreau sa le pun pe toate in acelasi portal, insa mi-e sa nu o dau in bara. Toate au trafic, toate sunt optimizate si au pozitii bune in cautarile Google.

Cum sa procedez?
    Sa creez subdomenii sau directoare separate (site.ro/anunturi, site.ro/stiri, site.ro/poze, site.ro/forum), iar acestora sa le pun parked domain pentru fiecare in parte?

Cum ar fi mai bine? Ce ma sfatuiti?

Multumesc anticipat.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Am urmarit pe forum cateva topicuri, chiar daca sunt nou, am gasit cateva topicuri ce au fost create inainte sa am eu acces la forum, pentru un site cu 2 sectiuni s-a recomandat folderele, directoarele.

In trecut am avut si eu un portal, aveam destul de multe sectiuni sa fiu sincer(cred ca erau in jur de 15 sau chiar mai multe), am urmarit un portal romanesc care destul de multe sectiuni, pare-se ca nu e tocmai usor sa intreti un portal.

Majoritatea sunt interesati de micro nise, nu prea sunt persoane interesate de site-urile generialiste.
    Este un top al blog-urile, top ce este actualizat zilnic, sa fiu in locul tau, as face tot posibilul ca sectiunile tale sa fie incadrate in categorie blog-uri, astfel vei avea un plus.

Ceea ce mi se pare interesant la tine este sectiunea de anunturi, eu am un cunoscut care face tot felul de robotei, care ii ofera mult content fara sa faca nimic, site-ul se actualizeaza singur.

In rest eu as face redirect la domeni si as muta tot.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

Site-urile de anunturi, poze si filme au continut urcat de catre vizitatori, deci nu este vorba de boti. Nu am niciun interes sa folosesc boti, doar de dragul unei cantitati mari de content. Articolele le scriu eu, iar pentru fiecare categorie in parte am colaboratori care se vor ocupa de acestea. Practic, dorim sa le adunam pe toate intr-un loc, sub sigla aceluiasi brand, dar administrate de mai multe persoane, fiecare cu categoria sa.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de impelo Vezi Post
    Site-urile de anunturi, poze si filme au continut urcat de catre vizitatori, deci nu este vorba de boti. Nu am niciun interes sa folosesc boti, doar de dragul unei cantitati mari de content. Articolele le scriu eu, iar pentru fiecare categorie in parte am colaboratori care se vor ocupa de acestea. Practic, dorim sa le adunam pe toate intr-un loc, sub sigla aceluiasi brand, dar administrate de mai multe persoane, fiecare cu categoria sa.
    Pe mine ma intereseaza targetarea vizitelor, tu probabil ca o sa ai mult content ce va fi accesat de catre bucuresteni, insa daca tu oferi anunturi pentru un anume oras sau pentru fiecare oras(500-1000) per oras, ai fi mai mult decat impresionant.

Eu nu mi-as face un site de anunturi pentru 500 de anunturi pe an...
    Doar daca sunt super anunte,validate toate, controlate si toate cele desi, nu prea cred sa faci asa ceva.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

Site-urile deja au trafic, care este general. Anunturile sunt pentru toata tara, avand pagini separate pentru fiecare oras in parte. Nu vreau sa fac alte site-uri, vreau doar sa le grupez, iar intrebarea mea era cum sa fac acest lucru in asa fel incat sa nu aiba de suferit niciunul din site-uri.

Numai bine!

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

eu as merge pe forma de directoare, e mai usor de intretinut
    atata timp cat faci redirecturi 301 catre noua adresa, nu pierzi nimic + ca site-ul mare va castiga si el instant toata puterea celorlalte

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu iti recomand subdomeniu, unde sa instalezi wp pe fiecare. Pe home page sa faci sectiuni separate care sa preia din subdomenii, pentru a circula articolele.
    - foloseste schema.org daca nu ai facut-o, e bine sa o faci, la un site de-al meu are o crestere buna. (mai ales pentru cel de poze si filme), unde gasesti si pluginuri )

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Tot pe foldere/directoare as merge si eu ...

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Toti au cu subdomenii. adik anunturi.numesite.ro
    E greu sa faci ce vrei tu. Adica necesita resurse. Ca sa-ti fie usor, faci subdomenii si pe urma dai redirecturi de pe domenii. Daca ai linkuri bune facute la domenii se va trasfera usor si vizitele

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Orice programator iti va recomanda pe directoare, eu iti recomand aceeasi treaba din propie experienta

Toti au cu subdomenii. adik anunturi.numesite.ro
    E greu sa faci ce vrei tu. Adica necesita resurse. Ca sa-ti fie usor, faci subdomenii si pe urma dai redirecturi de pe domenii. Daca ai linkuri bune facute la domenii se va trasfera usor si vizitele
    Nu reiese nimic din ceea ce spui..

Treaba cu subdomeniile e mult mai complicata si incurcata mai ales cand vrei sa schimbi gazduirea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •