Am un prieten care vrea sa se inregistreze pe forum, dar am cautat amandoi linkul de inregistrare de am disperat si ...nimic.
E inchisa inregistrarea pe seopedia?
Sau daca nu...ma poate ajuta cineva cu linkul de inregistrare?
Multumesc
Am un prieten care vrea sa se inregistreze pe forum, dar am cautat amandoi linkul de inregistrare de am disperat si ...nimic.
E inchisa inregistrarea pe seopedia?
Sau daca nu...ma poate ajuta cineva cu linkul de inregistrare?
Multumesc
Inregistrarea este inchisa, membri noi sunt creati direct de administratorul Krumel, insa pentru el esti direct raspunzator, tin sa iti spun noi am discutat asta intr-un topic.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Multumesc
oh,nu.. iti aduci si prieteni?
@axa2000: si asta ar fi un motiv de insulta ? Daca Kidu este prost (asa cum sugerezi) permite-mi sa te intreb: Care este nivelul tau vs Cristi ?
Corect, nu este ciorba mea dar sa arunci vorbe aiurea doar pentru ca poti (ti se permite inca) nu te ajuta deloc si nu are absolut nicio logica.
[ over ]
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Hey guys, inteleg ca sunt 35+ grade afara si canicula va face mai sensibili, dar nu are rost sa va luati la harta dintr-o prostie. Luati o bere rece si va racoriti![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Discutiile despre probleme creeaza probleme, discutiile despre solutii creeaza solutii. - Steve de Shazer.
@axa2000: te stiu om de treaba. E un subiect pe forum unde scrie despre asta de cateva luni. Trebuia doar cautat putin inainte de a posta.
Asa-i ca ar merge un buton de cauta mai mare?
Ca idee, pe "pretendentii" care ma contacteaza ii trimit la profilul de facebuc al lui Cristi Mezei.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)