Am cateva domenii pe care nu am timp sa le dezvolt. Vreau sa ma ocup de doar doua proiecte personale, si m-am gandit sa “folosesc” cumva domeniile in cauza.
Probabil acest post ar fi fost mai indicat sa fie inserat in sectiunea Marketplace, insa nu am acces acolo.
Mai mult, as vrea intai o parere daca acest gen de colaborare ar merge (si pentru a obtine o parere cat mai buna, am dat aceste detalii suplimentare)
Domeniile sunt din:
Resurse umane – 2 domenii
Monden – 2 domenii
Turism – 7 domenii
Auto – 1 domeniu
Evenimente – 2 domenii
Comert electronic, afiliere – 2 IT, 1 parfumuri, 1 produse bio, 1 carti
Tip anunturi – 3 domenii
Tip portal servicii – 1 domeniu
Tip comunicate media – 1 domeniu
In ce consta colaborarea, incerc sa explic mai jos succint. Sunt deschis oricarei sugestii.
Ce ofer:
- prelungirea domeniilor, unde este cazul (mare parte sunt insa pe .ro si nu necesita acest lucru)
- Teme premium (ex. Pentru wordpress) care se vor achizitiona in urma unei discutii pentru a alege cea mai buna varianta
- Gazduire, IP unic, etc
- In primul an, 100% din venituri, 70% in al doilea an, 50% incepand cu al treilea an
- Libertate in alegerea variantei de monetizare, cu conditia respectarii limitelor legale si a consultarii prealabile pentru a evita fraudele
- Posibilitatea de a emite facturi in numele colaboratorului pentru serviciile prestate (daca nu are aceasta posibilitate). Din facturile emise in numele colaboratorului se vor scadea impozitele si taxele legale.
- Orice alt suport in anumite limite (de exemplu, daca o idee / functiune presupune fonduri substantiale, imi rezerv dreptul de a refuza oferta).
- Contract in care se vor stipula obligatiile partilor
Ce cer:
- seriozitate
- implicare (orice proiect online presupune multa munca inainte de beneficii)
- respectarea conditiilor contractuale (asa cum colaboratorii au pretentia ca eu sa-mi respect partea din intelegere si, pentru a asigura colaboratorii de bunele intentii, am mentionat de incheierea unui contract, asa si mie mi se pare normal sa am aceleasi cerinte si pretentii)
Care sunt avantajele colaboratorilor:
- acces imediat la resurse (financiare, logistice)
- nivelul veniturilor depinde exclusiv de gradul de implicare al colaboratorilor
- risc zero in caz de nereusita / abandon (mizez totusi pe logica minima ca se va incerca maximizarea castigului, nu doar pierderea timpului ambelor parti)
- colaborare pe termen lung
Care sunt avantajele mele:
- imi rezerv dreptul de a insera lunar un articol / link pentru proiectele in derulare (sunt doar doua si nu se preteaza la oricare dintre domeniile de mai sus)
- veniturile incepand din al doilea an
Cam asa am gandit eu acest gen de colaborare. Inca o data mentionez ca, daca postul nu respecta regulile forumului, se poate proceda la stergerea acestuia.

Răspunde cu citat

Vroiam doar sa nu le las sa putrezeasca pana (si daca) voi avea timp de ele.