7th November 2011, 19:52
2 out of 2 members found this post helpful.
I-Writers- Review
Buna! Apelez si eu la comunitate cu o rugaminte. Am deschis recent site-ul Content Writeri si as dori cateva recomandari din partea comunitatii.
Precizez ca nu sunt un cunoscator in ce tine de SEO, optimizare on si offpage, keyword si toate cele. Dupa cum multi stiti, de obicei ma ocup de content.
Am si cateva cunostinte de wordpress, indeajunse zic eu, cat sa-mi ajunga sa fac eventualele modificari dupa recomandarile voastre.
Asadar:
SEO-on page
off page
keyword optimization - content writer, traducere articole
recomandari design
altele
7th November 2011, 20:34
1 out of 1 members found this post helpful.
Profilul siteului nu este evident, pare un simplu blog. Ar fi nevoie de o prima pagina statica, cu un text de prezentare a serviciilor. La fel, mai multa simplitate.
De ce e nevoie ca vizitatorul sa afle ca puteti fi gasiti pe Facebook? De fapt, toate iconitele Twitter, Facebook, Linkedin etc sunt inutile.
Pagina de ''Ganduri'' pe un site care se vrea a fi profesional? Nu.
De aici ar trebui sa incepi, nu de la keyword optimization.
7th November 2011, 21:00
9th November 2011, 18:01

Postat în original de
palaghianu
[/COLOR]Mda... Multumesc "comunitatii" pentru ajutorul dat! Se poate inchide!
Nu te pripi
!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe homepage ar trebui sa precizezi daca efectuezi traducerea din romana in engleza sau din engleza in romana, in pachetul de servicii.
pe pagina articolului nu cred ca ar trebui sa ai camp de comentarii. In plus s-ar putea ca unele persoane sa nu inteleaga exact ce faci tu acolo. Ma refer la faptul ca afisezi articolul intr-un .jpg pentru a nu fi indexat de Google. Cred ca ar trebui mentionata procedura (eventual cu un link din fiecare articol catre o pagina care sa explice si mai in detaliu - esti copywriter, deci poti sa generezi continut si pentru pagina asta chiar daca practic te-ai invarti in mai multe propozitii in jurul aceluiasi lucru).
am luat ultimul articol, cel cu stergerea conturilor sociale. Folosesti de 3 ori o fraza identica: in titlu (heading), in continut si apoi in captionul pozei. Nu prea e elegant acest lucru si nici productiv.
Apoi un ultim aspect: Care e scopul butoanelor sociale? Se presupune ca vinzi articolul ala, nu ca-l distribui pentru a aduce cat mai multi vizitatori catre el. Adica vreau sa-ti spun ca exista riscul ca un articol interesant sa devina viral prin intermediul retelelor sociale de la tine de pe site. Si atunci nu te mai ajuta faptul ca ai pus doar poza. Oamenii il pot citi si poza. Eu ca si cumparator voi lua un articol care intr-adevar n-a fost vazut inca de Google, dar poate a fost citit de o gramada de oameni deja. Stiu ca e un caz putin probabil, dar ar tb sa-l ai in vedere.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
9th November 2011, 18:49
joaca-te cu mai multe cuvinte cheie.
web content, content writer, advertoriale, articole blog, scriere articole, traducere articole, copywriter, seo content, si alte combinatii din aceste cuvinte.
ca si design, site-ul ar trebui sa fie ceva simplu, curat. cu un logo si mult continut text relevant.
in locul tau daca m-as pricepe sa scriu texte si as vrea sa ma promovez as face un director sau site pentru articole sau advertoriale de calitate si acolo mi-as prezenta si serviciile mele.