Varianta 1: http://www.seeklogo.com/images/T/The...eklogo.com.gif (original)
Varianta 2: floria.ro (clona)
Evident, nu imi permit sa insinuez ca logoul ala e cam furat![]()
Varianta 1: http://www.seeklogo.com/images/T/The...eklogo.com.gif (original)
Varianta 2: floria.ro (clona)
Evident, nu imi permit sa insinuez ca logoul ala e cam furat![]()
E invers orientarea floarei. Evident ca nu e copiat![]()
.
Au deschis logoul original in Photoshop si doar au modificat HUE/Saturation. E copie pe copie =))
E concurenta ta?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sincer sa fiu nu inca, poate in viitor (am doar un domeniu nedezvoltat). Pur si simplu mi-a sarit in ochi, cautam o poza cu o floare. Din 2004 dateaza logoul original, teleflora ii cheama.
Ultima modificare făcută de cristianionescu; 23rd June 2011 la 00:54.
Eu nu consider copiat cand pleci de la un template (gratis in cazul de fata, vezi flora center Logo Vector Download Free (Brand Logos) (AI, EPS, CDR, PDF, GIF) | seeklogo.com).
The best things in life aren't things
sa inteleg ca si tu cautai ceva sa piratezi?Sincer sa fiu nu inca, poate in viitor (am doar un domeniu nedezvoltat). Pur si simplu mi-a sarit in ochi, cautam o poza cu o floare. Din 2004 dateaza logoul original, teleflora ii cheama.
Ai foarte mare dreptate, dar cand putem sa aruncam un pic cu noroi de ce sa nu o facem.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Merci de precizare Bruzli, eu am cauta explicatii in legatura cu drepturile de folosite a materialelor de pe seeklogo dar nu am gasit nimic. Imi poti da un link?
The best things in life aren't things
Lovelife, ai o atitudine foarte gresita, si o perspectiva belicoasa gratuita. In primul rand ma faci hot. In al doilea rand, habar nu ai despre ce vorbesti. Tineye, seeklogo, logopedia, sunt baze de date cu logo-uri celebre.
Ca sa iti raspund punctual.
1. nu cautam ceva sa "piratez". Cautam o poza cu o lalea pur si simplu.
2. iar nu stim despre ce vorbim. nu a aruncat nimeni cu noroi, doar am prezentat un fapt. Nu am spus ca sunt asa sau asa, ca sunt pe dos. Am pus doar originalul langa logo-ul lor mentionand ca "Evident, nu imi permit sa insinuez ca logoul ala e cam furat "
Sursa originala: flora center | Brands of the World
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nota aditionala: multumesc din suflet tututor celor care mi-au dat rating negativ.
Ultima modificare făcută de cristianionescu; 23rd June 2011 la 11:03.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)