Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Scaderea traficului

boyincognito este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Question Scaderea traficului

Buna
    Cred ca am o problema foarte mare .. de vreo cateva zile mi-a scauzt traficul sub 50% si nu inteleg de ce ... in ultimul timp nu am inscris in directoare ... am mai adaugat cateva linkuri in unele retele sociale ... articole etc dar nu masiv.
    problemele care cred eu ca ar putea si sunt :
    in pagina de linkuri cred ca am pus vreo 75 de banner ... e cam la risc (dar aceste bannere erau si cand era in prima pozitie in google)
    de curand am parcat un alt domeniu ... care e identic de primul numai ca e .com si l-am inscris si pe el in directoare, siteuri sociale , articole, forumuri toate astea ... am adaugat maxim 15 linkuri pe zi deci ... de ce mi-a scazut traficul atat de mult ... avand in vedere ca acum o luna google webmaster imi indica pt toate cuvintele cheie si unele cuvinte din continut cresteri de pana la 500% .. o fi din caza continutului duplicat?.... interpreteaza google parcarea unui domeniu continut duplicat ?
    la scaderea traficului chiat nu m-a asteptam deoarece pana acum 2 saptamani aveam aceeasi descriere si acelasi titu pe toate paginile site-ului, acum toate pagini au titlul si descriere propie, unele chiar si keywordºuri diferite teoretic ar trebui sa creasca traficul nu sa scada

uite asta e codul sursa pe una din pagini :
    Cod:
    <meta name="language" content="es" />
    <meta name="robots" content="index, follow" />
    <meta name="charset" content="utf-8" />
    <meta name="title" content="aici e titlul -42 caractere" />
    <meta name="description" content=" descrierea siteului -178 caractere" />
    <meta name="keywords" content="aici 15 cuvinte cheie" />
    	<meta content="Aici imi apare aceeasi descriere ca mai sus" name="description" />
    	<meta content="aici acelesi cuvinte cheie " name="keywords" />
    	<title>si desigur titlul este identic</title>

<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" />
    acum e din cauza asta ca in toate pagine site-ului am meta name si mata content?
    astept sfaturile voastre ... poate reuseste cineva sa m-a lumineze
    scuze pt greseli dar am scris mult si repede

nexo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    81
    Putere Rep
    29

Implicit

Verifica cu atentie ca iti apare de cate doua ori sintaxa: <meta name="description" content=" descrierea siteului -178 caractere" />. La fel si cu titlul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

pai asa imi apare pe toate paginile
    meta name
    apoi putin mai jos meta content
    la meta content e descrierea ,titlul si cuvintele cheie care is puse pe codul layoutului
    iar meta name e descrierea ,titlul si cuvintele cheie pt fiecare pagina in parte care difera de la pagina la pagina
    sa fie din cauza asta ... adik pana acum la fel o fost si o mers destul de bine
    as mi&#186;o fost facut site-ul nu am nici o treaba cu programarea eu
    sa sterg din layout descrierea titlul si cuv cheie?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu am inteles aproape nimic din ce ai explicat. Cu adica ai "parcat" un domeniu identic cu primul ? Ai doua site-uri identice hostate in acelasi loc ? Al doilea are acelasi content cu primul ?

Ce ai vrut sa zici cu cele 75 de bannere ? Ai o pagina in care ai 75 de bannere catre 75 de site-uri diferite ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Bine, exact cum am spus am parcat "Parked Domains (Domain pointers) allow you to "point" or "park" additional domain names to your existing hosting account. This will allow users to also reach your website when entering the "parked" or "pointed" domain into their browsers"
    adik main domanin este www.numesite.es iar domeniul parcat este www.numesite.com, logic ca amandoua domenii au contenturi identice fiind acelasi site pe acelasi host.
    Din cate stiu eu (poate m-a insel, de asta am cerut ajutor aici, nu pentru a explica) google nu agreeaza banner farm-urile , stiam de 50 link-uri externe intr-o pagina pt a nu fi penalizat (sau ceva de genu poate era doar o informatiie eronata) si eu am pus 75 de linkuri desigur catre site-uri diferite

acum daca ai inteles(data viitoare am sa iti fac o schita) si m-a poti sfatui cu ceva te rog s-a o faci, daca nu sa lasam alti utilizatori sa posteze
    Multumesc pt incelegere

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de boyincognito Vezi Post
    Bine, exact cum am spus am parcat "Parked Domains (Domain pointers) allow you to "point" or "park" additional domain names to your existing hosting account. This will allow users to also reach your website when entering the "parked" or "pointed" domain into their browsers"
    adik main domanin este www.numesite.es iar domeniul parcat este www.numesite.com, logic ca amandoua domenii au contenturi identice fiind acelasi site pe acelasi host.
    Din cate stiu eu (poate m-a insel, de asta am cerut ajutor aici, nu pentru a explica) google nu agreeaza banner farm-urile , stiam de 50 link-uri externe intr-o pagina pt a nu fi penalizat (sau ceva de genu poate era doar o informatiie eronata) si eu am pus 75 de linkuri desigur catre site-uri diferite

acum daca ai inteles(data viitoare am sa iti fac o schita) si m-a poti sfatui cu ceva te rog s-a o faci, daca nu sa lasam alti utilizatori sa posteze
    Multumesc pt incelegere
    Parcarea acelui domeniu inseamna continut duplicate, deci dauneaza.
    Ai exagerat cu cele 75 de bannere si, pe langa asta, nu se stie daca vreunul din ele e penalizat, fapt care poate afecta si mai rau.
    Pana nu ne spui mai multe, nici noi nu putem spune mai multe.

P.S. Data viitoare cand mai ceri ajutorul, incearca sa vorbesti frumos si corect romaneste. Nichita nu a inteles pentru ca explici foarte prost si ai foarte multe greseli.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

multumesc Alex,
    in cazul in care redirectionez domeniul .es spre .com tot continut duplicat e considerat?
    momentan vad ca ies la fel in cautari pt 3 cuv cheie primul in google insa cautarile dupa continut au scazut considerabil

P.S : primul post era destul de descifrabil exceptand unele greseli pt care mi-am cerut scuze la sfarsit pentru ca inca nu-mi bausem cafeaua, dar de la neintelegere pana la a intreba "Cu adica ai "parcat" un domeniu identic cu primul" e lucru mare
    Multumesc pt sfat

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

multumesc Alex,
    in cazul in care redirectionez domeniul .es spre .com tot continut duplicat e considerat?
    momentan vad ca ies la fel in cautari pt 3 cuv cheie primul in google insa cautarile dupa continut au scazut considerabil

P.S : primul post era destul de descifrabil exceptand unele greseli pt care mi-am cerut scuze la sfarsit pentru ca inca nu-mi bausem cafeaua, dar de la neintelegere pana la a intreba "Cu adica ai "parcat" un domeniu identic cu primul" e lucru mare
    Multumesc pt sfat
    Daca il redirectionezi va fi ok, dar asta nu inseamna ca se va rezolva problema instant. Pot dura chiar saptamani-luni.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

asta e prostia se plateste

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

dar de la neintelegere pana la a intreba "Cu adica ai "parcat" un domeniu identic cu primul" e lucru mare
    Domain parking is the registration of an Internet domain name without using it for services such as e-mail or a website i.e without placing any content on the domain.

Domain parking - Wikipedia, the free encyclopedia

Tu ai continut pe site deci domeniul nu este "parcat" decat in imaginatia ta.

asta e prostia se plateste
    Corect.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scădere vertiginoasă a traficului
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th April 2011, 12:25
  2. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 5th February 2009, 23:13
  3. Tool de analiza a traficului de pe google
    De mamulea în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th May 2008, 22:30
  4. Provenienta traficului unui site
    De emanuel în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th August 2007, 11:48
  5. Vizualizarea traficului
    De duduloi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th April 2005, 23:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •