Buna
Cred ca am o problema foarte mare .. de vreo cateva zile mi-a scauzt traficul sub 50% si nu inteleg de ce ... in ultimul timp nu am inscris in directoare ... am mai adaugat cateva linkuri in unele retele sociale ... articole etc dar nu masiv.
problemele care cred eu ca ar putea si sunt :
in pagina de linkuri cred ca am pus vreo 75 de banner ... e cam la risc (dar aceste bannere erau si cand era in prima pozitie in google)
de curand am parcat un alt domeniu ... care e identic de primul numai ca e .com si l-am inscris si pe el in directoare, siteuri sociale , articole, forumuri toate astea ... am adaugat maxim 15 linkuri pe zi deci ... de ce mi-a scazut traficul atat de mult ... avand in vedere ca acum o luna google webmaster imi indica pt toate cuvintele cheie si unele cuvinte din continut cresteri de pana la 500% .. o fi din caza continutului duplicat?.... interpreteaza google parcarea unui domeniu continut duplicat ?
la scaderea traficului chiat nu m-a asteptam deoarece pana acum 2 saptamani aveam aceeasi descriere si acelasi titu pe toate paginile site-ului, acum toate pagini au titlul si descriere propie, unele chiar si keywordºuri diferite teoretic ar trebui sa creasca traficul nu sa scada
uite asta e codul sursa pe una din pagini :
acum e din cauza asta ca in toate pagine site-ului am meta name si mata content?Cod:<meta name="language" content="es" /> <meta name="robots" content="index, follow" /> <meta name="charset" content="utf-8" /> <meta name="title" content="aici e titlul -42 caractere" /> <meta name="description" content=" descrierea siteului -178 caractere" /> <meta name="keywords" content="aici 15 cuvinte cheie" /> <meta content="Aici imi apare aceeasi descriere ca mai sus" name="description" /> <meta content="aici acelesi cuvinte cheie " name="keywords" /> <title>si desigur titlul este identic</title> <link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" />
astept sfaturile voastre ... poate reuseste cineva sa m-a lumineze![]()
scuze pt greseli dar am scris mult si repede![]()

Răspunde cu citat

"Parked Domains (Domain pointers) allow you to "point" or "park" additional domain names to your existing hosting account. This will allow users to also reach your website when entering the "parked" or "pointed" domain into their browsers"