Vreau sa fac submit anumitor articole pe toate siteurile gen digg.com Am vazut un site http://ping.fm care ofera asa ceva.
Voi ce folositi? Merita sa faci submit catre toate sau la cele mai populare (care) ?
Multumesc
Vreau sa fac submit anumitor articole pe toate siteurile gen digg.com Am vazut un site http://ping.fm care ofera asa ceva.
Voi ce folositi? Merita sa faci submit catre toate sau la cele mai populare (care) ?
Multumesc
Folosesc onlywire. Au si un plugin pt wordpress.
Merita? Blog & Social bookmarking e vechiul Blog & Ping. Adica iti indexeaza paginile in motoare de cautare foarte rapid. Nu am observat beneficii seo remarcabile.
Daca siteul e nou, merita sa faci. Daca siteul are deja vechime, nu are rost sa trimiti doar pentru backlinkuri.
poti sa incerci addthis.com. (am vazut ca au buton si pentru apropotv)
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Nic, vreau sa fac submit la articole bune, nu la toate, pentru ceva trafic, eventual linkuri de la terti. Digg si Reddit am vazut ca sunt mai ok pentru asa ceva.Ai avut ceva succes pe vreunul?
ibaldazar ,stiu de acel buton,insa faci submit rand pe rand.Eu vreau sa fac submit la mai multe odata.Mersi oricum.
Ok, am inteles ideea acum, daca vrei ceva trafic, si eventual linkuri de la terti, nu e indeajuns doar sa dai submit la siteurile alea. Oricine poate da submit.
Ar trebui sa te gandesti la aspecte precum:
- user profile puternic --> comentezi, digguiesti, submiti si alte story, befriend alti useri , votezi articolele, raportezi, etc... astfel incat userul tau sa aibe un profil cat mai puternic --> vizibilitate crescuta pentru cand submiti un articol nou.
- continut creat special pentru linkbait
-retea de networking care te voteaza cand submiti pentru a-ti asigura vizibilitate mare - fie retele artificiale, vot pe vot, fie retele organice, gen useri loiali unui blog, prietenii de pe mess, etc..
Cele mai bune siteuri, parerea mea:
1-digg
2-reddit
3-stumbleupon
Siteurile astea au potential sa iti trimita trafic. Mult. Mai sunt si altele (delicious, propeller, la care am auzit daca faci front page merita, dar nu am testat personal.)
Experienta: facut digg homepage cu metoda 3, acum vreun an parca (retele artificial, vot pe vot) --> nu a meritat efortul, putin peste 10k unici parca.... revenue slabut din reclame, articolul era cam slab, nu prea am primit linkuri de la alti bloggeri pentru el ca sa fiu sincer, doar traficul initial de la digg.
Am incercat sa fac homepage cu metoda 2, poze tampite, videouri noi, stiri false, top 10 liste... nu am reusit niciodata, nu am talent se pare.
Reddit au lansat de curand serviciu platit, poti face homepage si sa fii primul articol daca platesti, au un sistem interesant cu credite si afisari, daca vrei sa arunci o privire"
http://www.reddit.com/help/selfservicepromotion
La reddit am observat ca daca ai articole mai bune, ai mai multe sanse sa fii votat decat la digg. Nu am facut homepage, dar am primit cateva linkuri ca urmare a unor useri care au citit un articol de al meu acolo... comunitatea mult mai stransa.
Stumble upon -- cel mai bun sistem pentru trafic cat de cat constant. Nu trebuie sa faci homepage - ei au un sistem diferit cu stumble, primesti trafic proportional cu numarul si calitatea voturilor primite. Spre deosebire de celelalte siteuri care functioneaza dupa principiul the winner takes it all -- daca faci homepage o groaza de trafic, daca nu, mori in anonimat.
Traficul e de doi bani cam la toate siteurile.
-monetizare prin reclame -- foarte slab
-convertire clienti -- imposibil
-fidelizare vizitatori pentru blog, articole, etc -extrem de greu
-awareness pentru un site, brand, concept, sau produs: da.
Intentia mea este trimit articole referitoare la o promotie,un concurs, la articole gen "cum salvezi 20% din factura de la curent" etc .
Tinta finala e obtinerea linkurilor de la terti, nu cred ca merita efortul de a te chinui pentru front-page.La fel,user profile puternic imi este strain acum,consuma timp si sunt multe locuri unde trebuie lucrat,se pare ca apar solutii platite de genul celei de pe reddit,care mi se pare ok.
Potentialul siteurilor gen digg este imens, sunt multe si au o multime de vizitatori.
La fel, vad un beneficiu facand submit cu o anumita frecventa la articole de calitate, am facut submit nu demult la un articol si de pe reddit imi venea trafic,de pe altele nu
O alta sursa de trafic poate fi Yahoo Answers,apar des in cautari,am practicat dar traficul venit este sub cel asteptat Mai stiti ceva de acest gen?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)