Microsoft launched Ms Dewey, a Flash application where you can ask Ms. Dewey questions, she will keep you entertained while Windows Live Search brings back results.
Microsoft launched Ms Dewey, a Flash application where you can ask Ms. Dewey questions, she will keep you entertained while Windows Live Search brings back results.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Stiam despre motorul asta de cautare, dar nu mi s-a incarcat niciodata pagina respectiva, indiferent de computer sau conexiune. La voi merge?
semnatura conforma cu regulamentul
Se incarca dupa o perioada mai mare in care pare ca e blocat flashul
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
E demential, m-am distrat teribil. Pacat ca rezultatele cautarilor sunt absolut dubioase.
E un motor de cautare semantic. Rezultatele sunt super adevarate.
Pacat ca au probleme mari cu crash-urile si programarea in flash.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Poti te rog sa dai un pic mai multe detalii despre cautarea semantica?
M-am uitat acum sa vad ce reprezinta cautarea semantica si m-am lamurit doar partial.
Am revenit pe site si imi retrag cuvintele. Rezultatele returnate sunt in regula. Dar are putine site-uri indexate. Cel putin de prin partile noastre. De aceea mi s-au parut dubioase rezultatele. De fapt nu erau dubioase deloc, ci doar lipseau cu desavarsire.
Cu siguranta ca dupa ce va indexa ceva mai multe site-uri va schimba si rezultatele.
PS. In continuare ma amuza teribil. E super.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)