Live.com e in haine noi si parca ii vin mai bine acum![]()
L-am testat ieri. Pare interesant. Totusi mi se pare ca incarca cam greu.
Asa am gasit seo-portal.ro
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Stiu ca e o intrebare tembela dar care e faza cu live.com ca eu unu nu inteleg ... ???
PS: ©2006 MicrosoftWindows Live is a new set of Internet software and services designed to put you in control of the information, relationships and interests you care about. Windows Live will make it easier for you to connect with people, and to quickly find the information you need, more safely and securely, whether you're on your PC or on the go. And it's evolving every day—with your feedback, it will just keep getting better.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Microsoft Gadgets - blog-ul da unele explicatii.
w3bmaster live.com e noul motor de cautare, cel putin in format nou si cu o viziune diferita fata de ce era. El se misca greu dar se pare ca si-au imbunatatit rezultatele la cautari. Si dupa cate vad au renuntat la descrierile din DMOZ.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Live-ul e un soi de myYahoo al MSN-ul]Postat în original de w3bmaster @ Mar 9 2006, 12:31 PM) [post=11920
Stiu ca e o intrebare tembela dar care e faza cu live.com ca eu unu nu inteleg ... ???
[/QUOTE]
Live-ul e un soi de myYahoo al MSN-ului din cate vad / inteleg eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)