De ce ar trebui sa apara cnn pe primele 3 pagini pentru news?
Doar fiindca e popular? si apare pe google pe primele 3?Da stiri mai importante decat celelalte situri...?
De ce ar trebui sa apara cnn pe primele 3 pagini pentru news?
Doar fiindca e popular? si apare pe google pe primele 3?Da stiri mai importante decat celelalte situri...?
Nu stiu daca da stiri mai importante sau nu, dar atata timp cat bing imi arata pe prima pagina: # www.news.ch www.news.com.au www.news.at ( deci stiri regionale si in alte limbi decat engleza, limba in care am facut cautare ) eu zic ca mai au de lucru.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Pentru ca e una din autoritatile mondiale in "news"Indiferent de ce algoritm de ranking are un motor, el trebuie sa afiseze rezultate relevante. Sa zici ca un site ca si CNN nu e relevant pentru news e ca si cum ai zice ca Iisus nu e relevant pentru crestinism.
Dar e un caz particular, mai e de lucru la el si e normal. Sa-i dam o sansa Bingului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)