Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Am nevoie de un update

harrvester este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    21st February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    58
    Putere Rep
    16

Implicit Am nevoie de un update

Salut,

Acum ceva timp am avut cateva experiente cu marketingul afiliat. Am vazut cum e la profitshare si cum e la 2parale (Altex-ul era prea nou atunci..). Am incercat pe IT dar si pe fashon.

Am tras doua conluzii:

1. IT-ul merge foarte bine pe profitshare (in special emag) si fashon-ul pe 2parale.
    2. Nu ma pricep la fashon.

De ceva timp ma bate gandul sa reiau un proiect vechi din IT sau sa creez unele noi. Cum nu am mai avut mari tangente cu marketingul afiliat in ultima perioada, as dori si eu un update.

Ce vreau sa stiu:
    1. Daca raman in sfera IT, recomandati tot Profitshare - eMag sau 2parale / altex / altceva? Intreb asta pt. ca schimbarile aduse de emag sunt sunt majore. Perioada de comisionare de 3 zile; comisioane mult mai mici etc.

2. Aveti un hint legat de o "nisa bomba"? Smartwatch, becuri smart, case inteligente, smartNoptiera? Simt ca 2016 este anul "smart" insa nu stiu sigur pe ce sa ma axez. A gasit / facut cineva articole / studii pe tema asta?

3. Avand in vedere ca apar foarte multe site-uri in zona asta de marketing afiliat (ce-i drept unele si dispar foarte repede) si ca advertiseri acorda din ce in ce mai greu comisioane "frumoase", se mai merita? Intrebarea asta este mai mult pentru cei cu experienta mai mare (3,4 ani +). Aveti senzatia ca se mai merita? A scazut profitul? A ramas la fel sau piata e in crestere si anul viitor planuiti sa cumparati un porsche 911?

Sper ca nu am pus intrebari indiscrete.

Trebuie sa mai mentionez ca nu vreau sa fac momentan o afacere din asta (nu renunt la job, va fi ceva "just for fun") dar parca nici nu as pierde timpul degeaba. Vreau sa raman si eu cu 2-3 comisioane, nu doar cu frustrari

Multumesc in avans celor care se vor deranja pentru a-mi raspunde la intrebari!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Acest tip de informatii nu sunt genul ce pot fi oferite usor. Daca tot vrei sa faci ceva "just for fun" poate ar fi o idee mai buna sa testezi chestii noi, cine stie de unde sare proverbialul iepure.

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    48
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut!
    1. Depinde de chestiile promovate, si tipul de articole. Trebuie sa iei in calcul ca unele persoane cauta cel mai mic pret, si daca la Emag e mai scump, atunci nu te ajuta foarte tare. Depinde daca scrii articole si apoi alegi produsul, sau intai alegi produsul si apoi scrii articolul. Daca nu ma insel, Elefant in 2Parale are un comision mai marisor la IT/telefoane. In mare parte sunt de acord, Emag pentru IT si 2Parale pentru restul niselor, insa in ultimele 3 luni am facut mai mult cu Profitshare, deoarece am mai studiat nisele si mi-am dat interesul.

2. Daca ar fi sa aleg o nisa, as alege probabil the Internet of Things si Smart Home, cand vezi ca un set de becuri smart Philips costa vreo 1200 RON, stii ca iese ceva comision. Nu am studiat nisa, o poti face cu KeywordPlanner si Google explore trends. In rest, nu prea ai cum sa obtii sfaturi legate de nise, eu am cautat mult prin KeywordPlanner si la concurenta, si am gasit un produs bun de promovat:
    DFSX0Ow.png

3. Am vreo 3-4 ani de cand fac afiliere in Romania, si 2 in afara. Imi pare rau ca nu am inceput mai devreme, desi stiam de cele 2 retele. Multe site-uri sunt facute doar asa, sunt multe spam sau nu sunt optimizate bine, cele bune sunt putine iar proprietarii nu cred ca au timp sa acopere tot, deci mai e loc. Depinde totul de strategie, daca faci un site la gramada sau scrii articole doar sa fie scrise, nu vei face mare lucru, eu scriu un articol doar cand sunt sigur ca voi face minim cateva comisioane. Cel mai greu e sa gasesti un produs bun de promovat, mie imi ia cam mult timp. Piata e in crestere, si lucrurile se schimba mereu.

Eu unul mi-am dat demisia pentru asta plecand de la un job de 1000 de euro in Italia. Momentan ma consolez ca imi scot de acasa cateva sute de euro, si ca voi face mai mult cu timpul, cand se vor aduna destule articole. Trebuie sa te astepti si la multe comisioane respinse, romanii fac cumparaturi online cam aiurea, se razgandesc des, si mai sunt si persoane care cred ca un ceas la 1000 RON e de fapt 1.000.000 Lei.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Quality Update (Phantom Update)
    De filip.camara în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2016, 14:23
  2. Am nevoie de un logo
    De Ing3ras în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th August 2014, 16:31
  3. Am nevoie de PFA sau nu?
    De Cristi G în forumul Utile
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th May 2012, 12:12
  4. nevoie de $
    De inscaun în forumul Bar, lobby...