Salut,
Acum ceva timp am avut cateva experiente cu marketingul afiliat. Am vazut cum e la profitshare si cum e la 2parale (Altex-ul era prea nou atunci..). Am incercat pe IT dar si pe fashon.
Am tras doua conluzii:
1. IT-ul merge foarte bine pe profitshare (in special emag) si fashon-ul pe 2parale.
2. Nu ma pricep la fashon.
De ceva timp ma bate gandul sa reiau un proiect vechi din IT sau sa creez unele noi. Cum nu am mai avut mari tangente cu marketingul afiliat in ultima perioada, as dori si eu un update.
Ce vreau sa stiu:
1. Daca raman in sfera IT, recomandati tot Profitshare - eMag sau 2parale / altex / altceva? Intreb asta pt. ca schimbarile aduse de emag sunt sunt majore. Perioada de comisionare de 3 zile; comisioane mult mai mici etc.
2. Aveti un hint legat de o "nisa bomba"? Smartwatch, becuri smart, case inteligente, smartNoptiera? Simt ca 2016 este anul "smart" insa nu stiu sigur pe ce sa ma axez. A gasit / facut cineva articole / studii pe tema asta?
3. Avand in vedere ca apar foarte multe site-uri in zona asta de marketing afiliat (ce-i drept unele si dispar foarte repede) si ca advertiseri acorda din ce in ce mai greu comisioane "frumoase", se mai merita? Intrebarea asta este mai mult pentru cei cu experienta mai mare (3,4 ani +). Aveti senzatia ca se mai merita? A scazut profitul? A ramas la fel sau piata e in crestere si anul viitor planuiti sa cumparati un porsche 911?
Sper ca nu am pus intrebari indiscrete.
Trebuie sa mai mentionez ca nu vreau sa fac momentan o afacere din asta (nu renunt la job, va fi ceva "just for fun") dar parca nici nu as pierde timpul degeaba. Vreau sa raman si eu cu 2-3 comisioane, nu doar cu frustrari
Multumesc in avans celor care se vor deranja pentru a-mi raspunde la intrebari!