Nu stiu daca exista un asemenea topic, eu nu l-am gasit... Daca exista imi cer scuze.
Vreau sa stiu cum procedati pentru a primi un laptop de exemplu, pentru review.
Faceti contract cu un sponsor, de exemplu un magazin online? Daca aveti mai multi sponsori, este o problema?
Daca puneti mai multe link-uri cu affiliere, deci si concurenta, cum reactioneaza sponsorul?
Sursa de castig a site-ului este affilierea, pentru un review calitativ tresa ai produsul pentru teste x zile (cel putin d.p.m.d.v).
De ce sa pui mai multe link-uri cu affiliere?
1.) La sponsor produsul costa 2.000 ron, iar la alt magazin costa 1.900 ron de exemplu.
2.) Poate userul nu este fan al sponsorului, el nu va cumpara acel produs de la sponsor. Deci nu castigi nimic.
3.) Banuiesc ca nu primesti nimic (exceptand produsul) pentru review, dupa il returnezi. Nu stiu daca primesti bani sa faci acel review, daca primesti atunci corect este sa lasi link numai de la sponsor...
Voi cum procedati? Poate merge si studierea produsului in magazin, apoi review despre el. La mine asta 'cade'... Din cauza handicapului meu nu pot merge in magazine sa studiez produsele.
Mai este si achizitionarea lui si returnarea in termen de 30 zile cum este la emag. Dar devine nesimtire la un moment dat... Plus ca unele produse au un pret mare si bugetul nu permite...
Imi cer scuze daca nu am fost suficent de coerent, este galagie unde stau sa scriu acest topic si nu ma pot concentra foarte bine...
Am postat in affliate marketing pentru ca este sursa de venit a site-ului.
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.

Răspunde cu citat