Mersi de info, am si postat link-ul pentru referal!
Pai al cati bani au investit in platforma de unde sa le mai ramana si bani pentru factura de telefon. Trebuie sa ii intelegi si tu.
Ieri am primit cea mai atare oferta de afiliere
Vindeau un produs cemi se potrivea perfect pe un proiect de al meu si chiar as fi facut conversii, dupa ce am discutat de produse am inceput sa ii intreb de platforma de afiliere, cum se face tracking, aprobare comisioane si raspunsul a fost!
"Ne uitam noi in google analytics si vedem care sunt leadurile inregistrate pe un link venit de la dumneavoastra"
E pe bune
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Site-ul e plin de greseli gramaticale, pe langa lipsa datelor de contact.
Maretul magazin proprietate al S.C. SSSHOESSS 2005 S.R.L. nu afiseaza datele de indentificare sau sunt eu prea greu de cap sa le gasesc. Iar domnii de la Autovin sau cum i-o zice, citez: "putem spune ca doar datorita colaborarii cu WIY am avut o rezultatele de astazi.".
Mie imi arata a script de 200$ cumparat plus o tema de wordpress, tradus cu fundul, integrat la fel, si care are in sistem 4 site-uri ale unui nene care aduce tzoale de pe vapor.
Spor la promovare!
Caut cu jingle.ro.
Orice initiativa e bine venita, cat despre script, e destul de folosit am vazut.
Trebuie data o sansa, site-ul e la inceput, normal ca sunt greseli, important e sa existe interes.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)