9th December 2012, 15:53
2 out of 2 members found this post helpful.
Generatorul trendi.ro pe propriu site - castigi din afiliere
Unii dintre voi stiti principalul meu site de afiliere 2p pe care-l am si anume trendi.ro
Pentru ca e prea tare tool-ul ca sa-l tin doar pentru mine, m-am gandit sa-l ofer si altor afiliati 2parale intr-un sistem in care castigati si voi (cei care il preluati) si eu (cel care si-a batut capul sa-l faca )
Si anume: se adauga un cod (iframe) in pagina unde vreti sa afisati generatorul si toate linkurile catre 2p din acel iframe sunt linkuri cu codul vostru. Adica luati voi comision.
Multi vor cauta prin zecile de mii de produse in ideea sa creeze o colectie cu ele dar daca gasesc un produs care le face cu ochiul vor fi tentati sa afle si mai multe informatii despre el sau sa vada mai multe poze si atunci vor da click.
Ce castig eu din toata chestia asta sunt colectii care vor fi listate pe site si din care pot face si eu la randul meu comisioane.
DEMO AICI: la-reducere.com/?act=trendi
Codul care trebuie introdus este:
<iframe src="http://www.trendi.ro/?act=generator-widget&partener=CODUL TAU DE AFILIAT 2P" name="trendi" frameborder="0" width="1050" height="698" scrolling="no"></iframe>
PS: trebuie sa fiti afiliati in toate campaniile de fashion pentru a putea lua comisioane de la ele
Ultima modificare făcută de kleampa; 9th December 2012 la 16:14.
Membru fondator al societății secrete
Afiliatti.
9th December 2012, 19:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Ar fi misto, ca dupa ce este creeata colectia, acesta sa fie afisata si pe pagina unde a fost creeata, eventual cu optiunea de a creea o noua colectie.
Colectia a fost salvata aici: trendi.ro/sport-2-c156.html. Cumva o oglinda a colectiei sa fie afisata si in iframe.
Inca o intrebare: in iframe, linkul catre magazin, cel de forma trendi.ro/cumpara ... blabla, este linkul tau de afiliat Corect? Ideal ar fi sa il scoti din iframe.
Ultima modificare făcută de Robert; 9th December 2012 la 20:08.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!