Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Bre, pai ce ma intereseaza pe mine ca afiliat ca omul a platit cu voucher cadou? Eu mi-am facut treaba, ti-am trimis cumparatori, nu cred ca este problema mea cum a ales omul sa plateasca. Nu mi se pare chiar fair.
Ca exemplu, nu dam nume, ca nu este frumos, am cumparat la un moment dat ceva dintr-un magazin oarecare, platind cu un voucher cadou. Pentru ca nu mi s-a parut ok sa iau prin linkurile mele de afiliat, am clikuit linkul unui coleg de forum, care mi-a confirmat ca a primit comisionul integral. Asa este si corect, de altfel.
N-ai cum sa primesti comision pe toata plata cand folosesti cupoane pentru ca valoarea cuponului se scade din totalul produselor si de aici iti da suma finala pe care o achita clientul. Din aceasta suma finala se calculeaza comisionul afiliatului si e firesc sa se intample asa. Trackingul si calcularea comisionului se face intotdeauna pe "total plata finala"

Chestia asta se intampla la orice magazin online, fara exceptie! Teoretic nu-i fair, practic...cam este.