Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Click-uri si vizite nisate multe, dar conversii 0

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    In alte ordine de idei, Guess Who iti sugerez sa schimbi mesajul de pe butonul ala cu altul, cum ar fi Afla pret si marimi in stoc, Verifica disponibilitate, Afla detalii, etc.
    Si asta o sa aduca si mai multe clickuri dupa care o sa zica iar ca are clickuri multe si nimic vanzari. Nu zic ca-i rau sa duci cat mai multi in pagina advertiserului, dar nu te gandi ca sigur o sa faci si mai multe vanzari. Mai rau zicea de "click pe unealta inexistenta" care iar e moartea pasiunii.

Nu zic ca e o perioada proasta dar care a prins decembrie stie despre ce vorbesc. Pe langa asta sunt multe alte variabile care produc sau nu conversii si de multe ori ele depind direct de fiecare site in parte, de fiecare nisa in parte, de fiecare advertiser promovat in parte. Genul asta de siteuri nu o sa aiba niciodata o conversie extraordinar de mare, doar daca cine stie , sta bine in cautari pe cuvintele cheie principale.
    De asta cel mai sigur se merge pe proiecte mari si sanatoase care sa-ti aduca o comunitate aproape, oameni care stiu ca prin siteul tau poti ajunge sa cumpere ceea ce-si doresc. Dar astea mananca timp si bani fata de un wordpress si niste seo.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Da, stiu ce spui, dar nu am externe decat spre 2parale... orice iesire in extern e iesire in 2parale...
    Problema bounce-ului vine cand se ajunge direct in pagina produsului si normal de acolo pleaca prin linkul de afiliere. Daca iti ajunge in homepage si ai un site care se poate naviga atunci nu mai intervine bounce-ul. Oricum in afiliere o sa fie bounce mare tot timpul deci nu vad asta o problema decat daca Google zice ca nu-i place si atunci vezi penalizari.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Oricum in afiliere o sa fie bounce mare tot timpul deci nu vad asta o problema decat daca Google zice ca nu-i place si atunci vezi penalizari.
    Pana acum nu ma pot plange ca am luat penalizari sau alte probleme din cauza bounce-ului...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Pana acum nu ma pot plange ca am luat penalizari sau alte probleme din cauza bounce-ului...
    Am citit ca si asta ar putea fi un factor de ranking, deoarece indica faptul ca vizitatorul a gasit ceea ce dorea (ma refer la real bounce rate, unde se tine cont si de timpul petrecut pe site)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Pe nisele de afiliere, teoretic, pentru un bounce rate mic ar fi bine ca linkul de afiliere sa nu fie pus pe index, ci pe pagina produsului. Dar... exista riscul sa pierzi din conversii. Pana la urma, totul se rezuma la teste. Anumite templateuri nu convertesc nici de draci. Trebuie sa le sucesti si sa le invartesti pentru a ajunge la o conversie buna, de te apuca durerile de cap.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Pe nisele de afiliere, teoretic, pentru un bounce rate mic ar fi bine ca linkul de afiliere sa nu fie pus pe index, ci pe pagina produsului. Dar... exista riscul sa pierzi din conversii. Pana la urma, totul se rezuma la teste. Anumite templateuri nu convertesc nici de draci. Trebuie sa le sucesti si sa le invartesti pentru a ajunge la o conversie buna, de te apuca durerile de cap.
    Greu e pana prinzi un model de template asezat bine si vezi ce merge, dupa care copy-paste ca nu se schimba oricum nimic peste noapte. Grija si la culori si sexul targetat. Nu prea merge albastru la femei, cum nu prea merge roz la barbati (desi mai sunt si gay multi online ). Butoanele sa fie in contrast bun cu tema sa iasa in evidenta, suficient de mari , iar restul vine din teste daca nu va plictisesc prea tare. Nu exagerati totusi in optimizare si nu prea mergeti in detalii decat in cazul in care stiti sigur ca merita.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Greu e pana prinzi un model de template asezat bine si vezi ce merge.
    Ca tot veni vorba de templateuri care convertesc, cum ti-a convertit modelul de pe hallelujah? Bineinteles, daca nu este confidential.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ca tot veni vorba de templateuri care convertesc, cum ti-a convertit modelul de pe hallelujah? Bineinteles, daca nu este confidential.
    Foarte bine, in 2Parale cel putin pe noiembrie-decembrie-ianuarie n-am avut conversie sub 2% in unele cazuri chiar si 3%.

Conteaza si mesajul call-to-action aplicat butoanelor si stiu ca am incercat cateva si unele n-au miscat nimic. Pe langa asta la reduceri merge foarte bine limitarea de timp a ofertelor, grabind vanzarile. Am studiat putin marketingul asta pe reduceri si cum se face plus ca am cautat siteuri de succes din afara tot pe aceeasi nisa si m-am inspirat cat am putut si de pe acolo.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tagetare si conversii pe social
    De edy12006 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2011, 23:27
  2. Advertoriale gratis ... multe multe
    De Shumy în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th November 2011, 11:31
  3. Conversii in Analytics, cum se contorizeaza
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st May 2011, 13:52
  4. Un singur domeniu mare sau x domenii nisate ?
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 81
    Ultimul Post: 8th May 2011, 01:24
  5. Forumuri Nisate
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th February 2009, 23:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii