Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Click-uri si vizite nisate multe, dar conversii 0

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Apropo, o intrebare: [2Parale] Click pe o unealta inexistenta primesc des acest mesaj pe email, daca acel produs nu mai exista vad ca redirectioneaza spre prima pagina, castig ceva daca intra pe prima pagina si cumpara alt produs ?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Dupa parerea mea, primul pas care trebuie facut cu acest site (care l-ai dat exemplu) este sa faci trei categorii mari: haine dama, haine barbati si haine copii. Ce ai tu acolo pe index e o nebunie totala si fara doar si poate nu pot filtra rezultatele. (Doar de genul: chiloti. Insa acolo gasesc si bikini si pentru copii - am dat exemplu general).

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce seamana butonul tau "cumpara acest produs" cu butonul meu ... Practic e acelasi buton... Folosesti cumva si pluginul meu ?!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Guess Who Vezi Post
    Apropo, o intrebare: [2Parale] Click pe o unealta inexistenta primesc des acest mesaj pe email, daca acel produs nu mai exista vad ca redirectioneaza spre prima pagina, castig ceva daca intra pe prima pagina si cumpara alt produs ?
    Da, doar ca-l naucesti un pic. El se duce acolo, vorba lui Kidu, pentru a cumpara colanti de nu stiu de care si se trezeste pe prima pagina. Incearca sa redirectezi astfel spre categoria de colanti. Chiar daca nu-l gaseste pe ala pentru care l-ai trimis, macar gaseste ceva asemanator. Ar putea avea impact in procentul de conversie.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Gandeste-te ca am peste 30 click-uri pe butonul ala din 100 vizite.
    Din care 10-20 unici, cu o rata de conversie intr0.5 si 1% inseamna ca teoretic ai 2-6 comenzi pe luna
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

În primul rând țineți cont că nu mai suntem în decembrie să curgă vânzările. Așteptări mai puține in perioada asta.

Una din probleme le ai la clickuri. Poate vin din imagini că ai link de aff și pe ele. Dorința de a vedea poza în format mai mare îl face să dea click. Din păcate asta nu e și un motiv de conversie decât în puține cazuri. Deci degeaba ai clickuri. Scoate o luna linkurile de pe poze și așa îți poți face o imagine mai buna asupra conversiei

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Marius, pe fashion este o perioada buna si chiar trebuie tras tare pana la Pasti ca dupa aia vine caldura si sa vezi conversii... de nu-ti mai vine sa muncesti deloc. In acelasi timp, eu nu-i recomand sa scoate linkurile de pe imagini pentru ca asa cum spunea si Toto, interesul nostru este sa ducem utilizatorul pe pagina magazinului, iar fiecare trimitere conteaza. Nu stii cum tine minte adresa magazinului sau se aboneaza la newsletter si revine sa vada noua colectie peste cateva zile de la click-ul pe imagine si... pac te-ai facut cu o vanzare.

In alte ordine de idei, Guess Who iti sugerez sa schimbi mesajul de pe butonul ala cu altul, cum ar fi Afla pret si marimi in stoc, Verifica disponibilitate, Afla detalii, etc.
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    da, practic bounce rate-ul se traduce (mai mult sau mai putin) in trafic de la tine catre advertiseri, prin afiliere... E putin totusi 52% ... Eu pe siteurile de afiliere am bounce de la 80-90% in sus ... As fi tentat ca designul e de vina.. nu ii face sa dea click sa mearga spre magazine... Incearca niste teste A/B cu Google Website Optimizer, cu butoane diferite, culori diferite, etc ...
    Daca nu contorizezi click-urile pe linkuri de afiliere ca events in GA (si nu vad sa fie) atunci tot bounce se cheama cand cineva intra pe site-ul tau si da click pe un link extern. Deci un bounce mare nu spune toata povestea daca nu e implementat Analytics cat sa reflecte mai bine realitatea.

Da, se plaseaza un cookie in browserul vizitatorului tau si el poate sa-ti genereze comisioane in perioada de recurenta. Rate de conversie este, insa, mult mai mica, iar tu primesti acele mailuri cu titlu de notificare, ca sa-ti updateze uneltele de promovare. De ce nu faci asta?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, stiu ce spui, dar nu am externe decat spre 2parale... orice iesire in extern e iesire in 2parale...

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Drept urmare, orice click pe link afiliat e bounce, daca nu urmaresti linkurile outbound ca events. Asta zic.

Desigur, exista nenumarate scripturi care fac asta pe diverse platforme. Pentru WP, Google Analyticator face asta foarte simplu.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tagetare si conversii pe social
    De edy12006 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2011, 23:27
  2. Advertoriale gratis ... multe multe
    De Shumy în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th November 2011, 11:31
  3. Conversii in Analytics, cum se contorizeaza
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st May 2011, 13:52
  4. Un singur domeniu mare sau x domenii nisate ?
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 81
    Ultimul Post: 8th May 2011, 01:24
  5. Forumuri Nisate
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th February 2009, 23:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii