Apropo, o intrebare: [2Parale] Click pe o unealta inexistenta primesc des acest mesaj pe email, daca acel produs nu mai exista vad ca redirectioneaza spre prima pagina, castig ceva daca intra pe prima pagina si cumpara alt produs ?
Apropo, o intrebare: [2Parale] Click pe o unealta inexistenta primesc des acest mesaj pe email, daca acel produs nu mai exista vad ca redirectioneaza spre prima pagina, castig ceva daca intra pe prima pagina si cumpara alt produs ?
Dupa parerea mea, primul pas care trebuie facut cu acest site (care l-ai dat exemplu) este sa faci trei categorii mari: haine dama, haine barbati si haine copii. Ce ai tu acolo pe index e o nebunie totala si fara doar si poate nu pot filtra rezultatele. (Doar de genul: chiloti. Insa acolo gasesc si bikini si pentru copii - am dat exemplu general).
Ce seamana butonul tau "cumpara acest produs" cu butonul meu ... Practic e acelasi buton... Folosesti cumva si pluginul meu ?!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Da, doar ca-l naucesti un pic. El se duce acolo, vorba lui Kidu, pentru a cumpara colanti de nu stiu de care si se trezeste pe prima pagina. Incearca sa redirectezi astfel spre categoria de colanti. Chiar daca nu-l gaseste pe ala pentru care l-ai trimis, macar gaseste ceva asemanator. Ar putea avea impact in procentul de conversie.
În primul rând țineți cont că nu mai suntem în decembrie să curgă vânzările. Așteptări mai puține in perioada asta.
Una din probleme le ai la clickuri. Poate vin din imagini că ai link de aff și pe ele. Dorința de a vedea poza în format mai mare îl face să dea click. Din păcate asta nu e și un motiv de conversie decât în puține cazuri. Deci degeaba ai clickuri. Scoate o luna linkurile de pe poze și așa îți poți face o imagine mai buna asupra conversiei
Marius, pe fashion este o perioada buna si chiar trebuie tras tare pana la Pasti ca dupa aia vine caldura si sa vezi conversii... de nu-ti mai vine sa muncesti deloc. In acelasi timp, eu nu-i recomand sa scoate linkurile de pe imagini pentru ca asa cum spunea si Toto, interesul nostru este sa ducem utilizatorul pe pagina magazinului, iar fiecare trimitere conteaza. Nu stii cum tine minte adresa magazinului sau se aboneaza la newsletter si revine sa vada noua colectie peste cateva zile de la click-ul pe imagine si... pac te-ai facut cu o vanzare.
In alte ordine de idei, Guess Who iti sugerez sa schimbi mesajul de pe butonul ala cu altul, cum ar fi Afla pret si marimi in stoc, Verifica disponibilitate, Afla detalii, etc.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Daca nu contorizezi click-urile pe linkuri de afiliere ca events in GA (si nu vad sa fie) atunci tot bounce se cheama cand cineva intra pe site-ul tau si da click pe un link extern. Deci un bounce mare nu spune toata povestea daca nu e implementat Analytics cat sa reflecte mai bine realitatea.
Da, se plaseaza un cookie in browserul vizitatorului tau si el poate sa-ti genereze comisioane in perioada de recurenta. Rate de conversie este, insa, mult mai mica, iar tu primesti acele mailuri cu titlu de notificare, ca sa-ti updateze uneltele de promovare. De ce nu faci asta?
Da, stiu ce spui, dar nu am externe decat spre 2parale... orice iesire in extern e iesire in 2parale...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Drept urmare, orice click pe link afiliat e bounce, daca nu urmaresti linkurile outbound ca events. Asta zic.
Desigur, exista nenumarate scripturi care fac asta pe diverse platforme. Pentru WP, Google Analyticator face asta foarte simplu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)