Daca toate paltoanele de la starshiners ar fi in feed, ar trebui sa fie 22...
numai bine acum aveti feedul cu UN produs daca tot ati vrut paltoane multe
super misto. Jambiere ObsessiveNet Blue 45 RON
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
in feed la amafashion aveti toate paltoanele de aici?
Desi acum pe site-ul SS sunt 25 paltoane, 2PPI nu intoarce nici un rezultat la "palton"...ciudat!
In data de 5 noiembrie am trimis un mesaj la SS sa ii intreb de aceasta problema.. pana acum nici un raspuns...
Kidu.. vezi ca linkul l-ai dat de la alta campanie. Daca te referi la AF.. mie imi apar toate 18 paltoane. Daca te referi la campania LF, imi afiseaza 8 din 19.
E o problema pe undeva...
starshiners are un singur produs in feed, gg.
lafemme, vad ca afiseaza partial
si mai sunt probleme cu laredoutte, etc. deja ma plictisesc...
Eu cred ca este o problema cu search-ul din 2PPI si nu afiseaza produsele dupa cum ar trebui in functie de cuvintele cautate. Nu extrage produsele din feed-urile campaniilor asa cum ar trebui. Poate sa fie o problema acum si cu feed-ul SS..dar sa aiba doar 1 produs...e greu de crezut.
Si eu am aceleasi probleme cu feed-urile, voi ce versiune a 2PPI folositi? Plus ca la unele produse nu le pot da Add, pur si simplu apas pe Add si nu se intampla nimic si asta la diferite feed-uri, stiti cumva care e problema?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Dragos, fa update la ultima versiune si o sa poti da add la toate produsele, in versiunea 0.9.8.1 bugul este fixat.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)