da, bine, o sa incep eu sa adun alea aprobate cu cele platite, si sa fac procent cu cele respinse, ignorand pe cele in asteptare.
asa ceva, nu?
Versiune printabilă
da, bine, o sa incep eu sa adun alea aprobate cu cele platite, si sa fac procent cu cele respinse, ignorand pe cele in asteptare.
asa ceva, nu?
Dupa niste discutii cu @RoManiac mi-am dat seama ca s-ar putea sa nu fie atat de simplu de obtinut procentul "personal" de respingeri cum am crezut initial. Revin cu detalii daca mai adaugam acest indicator in interfata.
Vanzarile sunt importante, pentru ca presupun ca in cazul unui lead este aproape mereu aprobat, un lead in mare parte din cazuri este de valoare mica, acolo nu prea are ce motive sa aiba un magazin pentru respingere, la vanzari este buba, cel putin asa vad eu problemaCitat:
@RoManiac afisam toate comisioanele, pentru ca unele campanii sunt de lead, altele de vanzari, insa conteaza toate comisioanele cand tragi linie. Atat ca numar, cat si ca valoare, exact cum afisam noi statisticile. Detaliaza daca tu crezi ca e vreun motiv anume pentru care ar trebui afisata rata de respingere doar pentru comisioanele de vanzari.
De acord cu tine, insa tocmai din cauza asta am pus si procentul de comisioane respinse ca numar, si ca valoare. Daca ai un advertiser cu 10% ca numar si 20% ca valoare, inseamna ca respinge comisioanele mari (probabil cele de vanzari, daca e o campanie lead+sale).
Nichita nu are rost sa vii sa te dai mare leu cand majoritatea userilor de pe acest forum stim ca iti iei comisionul de la 2parale doar ca sa-i aperi si sa stergi toate topicurile care-i ataca in mod real pe cei de la 2parale care sunt recunoscuti la nivel blogeristic ca fiind niste tepari de cea mai joasa speta . Asa ca ninkita tu continua sa-i aperi sa sa iti iei comiosionul de la ei pentru ca oricum esti o persoana josnica !
Vreun moderator cumva?
Unii pe aici au uitat sa isi ia pastilele...
Nu stiu daca ati remarcat situatia asta la ceasuri, ma intreb daca are cineva o explicatie logica pentru asa ceva. Oricum, chiar daca toate cele trei magazine afisau o rata de respingere la asemenea valori, imi era imposibil sa le cred ca sunt atatea comenzi respinse, nu vad motive pentru care sa mai tii deschis.
Comisioane In Time24.ro
Comisioane respinse in Jul 2011 (numar) 70% din comisioanele inregistrate
Comisioane respinse in Jul 2011 (valoare) 77% din comisioanele inregistrate
Comisioane In Biro.ro
Comisioane respinse in Jul 2011 (numar) 0% din comisioanele inregistrate
Comisioane respinse in Jul 2011 (valoare) 0% din comisioanele inregistrate
Kidu, confirm :)
O alta smecherie pe care am descoperit-o e asta:
"Comisioane respinse in Jul 2011 (numar) 0% din comisioanele inregistrate
Media pentru Sport & Pescuit este 0%
Comisioane respinse in Jul 2011 (valoare) 0% din comisioanele inregistrate
Media pentru Sport & Pescuit este 0%
Cel mai vechi comision neprocesat Inregistrat acum 5 luni
Media pentru Sport & Pescuit este 4 luni"
Pai cum dreaq sa nu aiba 0% rata de respingere, daca ei au comisioane neaprobate de 5 luni? Poate ei in iulie nu au procesat niciun comision. Poate fi o manevra asta cu care eu nu sunt deacord.
Ar trebui ca un comision sa trebuiasca procesat in termen de 30 zile, iar daca asta nu se intampla sa se aprobe automat. 5 luni este ceva strigator la cer!
nu, pe bune, ii mai promoveaza cineva?
La ceasuri e nebunie, watchshop de ex, am 1 vanzare la 1000 de click-uri ceva de genul .