Pai tocmai asta e problema. Faptul ca se incearca nu inseamna ca are si valoare . Dar totusi le trecem la categoria valoroase aducatoare de continut de calitate ca a incercat. Pai si ce daca a incercat .
Eu care fac altceva si ii pun la dispozitie vizitatorului informatie strict tehnica fac spam.
Ala care habar nu are ce stie un produs sa faca pentru ca nu are nici un fel de contact cu el decat din specificatii nu mai face spam. Scrie o lalaiala de articol care oricum valoare practica nu prea are si nu mai face spam. Dar de fapt acel articol reprezinta strict specificatiile tehnice . Faptul ca mai infloreste ca vai ce display de 17" generos are nu prea conteaza. Dar el nu face spam vezi Doamne ca incearca altceva .
Eventual daca mai e si blogger si te afli in fata lui ... s-a terminat cu smecheria ... sa te tii atunci.
Ca sa poti face continut de calitate indiferent de natura lui iti trebuie echipa editoriala si implicit costuri. Costuri mari . Dar mai stam noi sa ne cramponam de asa ceva . Valoarea personala se substituie valorii de grup pentru ca bani oricum nu avem . Scriem ... pentru asta ne mai trebuie si produsul? Neeeeea ne ajung doar specificatiile.
P.S: Nu insinuez ca ai de face cu siteuri de review-uri sau bloguri dar am scris in general si pentru bloggeri pentru ca sunt fruntea in Romania cand e vorba de catalogarea continutului de calitate si marcarea spamului si a spamerilor.
P.S: Nici cu nasul.net nu am absolut nici o problema . Din contra il felicit pentru ceea ce a facut acolo. De ce fac asta ? Pentru simplul motiv ca si-a atins scopul . Si asta inseamna probabil bani. Bravo omule daca faci bani cu siteul tau ce rankeaza bine . Chiar bravo. Pana la urma asta inseamna afiliere . Sa faci bani.

Răspunde cu citat