da, m-am clarificat acum, multumesc mult.
nu vreau sa iau locul la "ziarul de vrancea" dar vroiam sa stiu ce trebuie sa fac ca sa ajung si eu sa am un site asa, dar cred ca la cuvantul "vrancea" pe care il doresc eu acum e cam greu
Din ce am vazut eu pe Google.ro apar asa cuvinte bine alese si promovate cum ar fi "altex", "flanco", "domo", "cel", "emag", "uaic", "catavencu", "protv" cuvinte ce nu sunt f comune.
O singura exeptie am gasit pana acum totusi, desi sunt sigur ca mai exista si altele: "acasa"
Apare favorizat acasatv.ro si nu portalul acasa.ro. Raspunsul probabil este ca primul e mai bine optimizat dar aici ma mira algoritmul google avand in vedere ca exista doua site-uri mari bazat pe acelasi cuvant, iar acasa.ro zic totusi ca e mai important. Iar precum am mai zis pt "bucuresti", "bacau", "vrancea", etc - cuvinte prea comune nu au asa ceva.

nu vreau sa iau locul la "ziarul de vrancea" dar vroiam sa stiu ce trebuie sa fac ca sa ajung si eu sa am un site asa, dar cred ca la cuvantul "vrancea" pe care il doresc eu acum e cam greu
Răspunde cu citat