eu pe site-urile cu mai putin de 100 de viz nu pun adsense..mi se pare cam periculos...si 100 e putin
eu pe site-urile cu mai putin de 100 de viz nu pun adsense..mi se pare cam periculos...si 100 e putin
:)
same here..
scrie undeva in TOS-ul google ca trebuie sa ai un nr X minim de vizitatori...
sa fim seriosi.....
Daca in toata lumea asta sunt doar 100 de oameni care cauta porci de guinea roscati cu dungi albe si eu fac un site despre porci de guinea roscati cu dungi albe, si in fiecare zi am 6-7 vizitatori, iar unul din ei vede un anunt "vindem porci de guinea roscati cu dungi albe, 3 la zece mii" si da click ti se pare ca nu respect TOS-ul? Crezi ca este gresit pentru advertiser si el pierde? Nu, acel om va cumpara 3 porcusori la zece mii, eu plimesc plata per click si toata lumea e fericita.
Atat timp cat am vizitatori targetati poate sa fie si unul singur si eu pot pune adsense pe site![]()
Eu am un la un la un site un CTR zilnic de 8-10%
Am doua anunturi, unu de 336x280 deasupra continutului si unul de 160x600 pe sidebarul din dreapta, CTR-ul cam acesta a fost inca de la adaugarea anunturilor. Clickurile sunt platite in medie cu 2c. Ar trebui sa imi fac probleme ?
Nu ai de ce sa-ti faci probleme fabius.
@emil chelaru
In TOS-ul de la Adsense, nu se specifica nicaieri ca trebuie sa ai un minim de vizitatori pe zi sau pe luna.
@nosfer
Da se poate sa ai click-uri de 1 dolar pe un site in Romana. Cu unele conditii insa:
1. Sa optimizezi foarte bine blocurile publicitare Adsense (sa le pozitionezi bine in pagina -in locurile "fierbinti"-, sa alegi corect formatul acestor blocuri, culoarea blocurilor-culoarea background-ului a linl-urilor din blocurile publicitare, culoarea chenarului-)
O optimizare buna se optine dupa multe teste. Asa ca, testati, testati, testati.
2.Daca alegeti o nisa cu keyword-uri bine platite. Si daca va si pasioneaza acea nisa.
Un cunoscut imi spunea zilele trecute, ca a descoperit o nise cu keyworduri bine platite pe romania dar, pasiunea lui nu este legata de aceea nisa. Ma intreba daca poate face acel site si sa scrie despre acel subiect.
Raspunsul meu a fost ca la... Radio Erevan.
Se poate dar... e pacat
Sincer, nu cred ca in timp poti avea rezultate foarte bune daca faci ceva ce nu te pasioneaza.
Ultima modificare făcută de leandrud; 3rd November 2008 la 20:36.
Un site de nisa ingusta chiar daca are vizitatori putini poate scoate bani, eu am un site pentru o astfel de nisa, sunt in top pe nisa, este in lb romana am pana in 10 vizitatori pe zi si am in media 80 centi pe zi si unul din 3 vizitatori sa click pe adsense
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)