Cel mai bine merg reclamele tip imagine si link. Acest gen de reclame au prindere la public +80%. Inseamna ca majoritatea care vad reclama si poza, esti asigurat ca cineva va fi interesat sa o citeasca.
Cel mai bine merg reclamele tip imagine si link. Acest gen de reclame au prindere la public +80%. Inseamna ca majoritatea care vad reclama si poza, esti asigurat ca cineva va fi interesat sa o citeasca.
Am facut si eu niste teste cu un cont adsense acum vre-o cateva luni. Merge cel mai bine cu text, am avut text pe un site care activeaza pe nisa IT dupa care si imagini atat rata click-urilor cat si valoarea lor a crescut, tot odata am incercat asta si pe un site de jocuri online unde anunturile imagini parca ar fi avut un mic avantaj, dar nu mare. Sincer sa fiu sunt de parere ca pe site-uri de wallpapere, jocuri, imagini in general merg anunturile combinate sau cele numai imagini, dar in rest n-are rost sa le pui.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)