Ceva noutati?
Ceva noutati?
banuiesc ca unii verifica foarte des contul adsense .![]()
Cu aceasta pauza, nu ne-a adus nimic nou?
Abonati-va la http://groups.google.com/group/Inside-AdSense?hl=en si o sa fiti anuntati cand sunt programate perioade de mentenenta. Scrie foarte clar acolo ca totul merge normal, doar ca nu se poate intra in cont. Nu e nici un motiv de panica.
In plus, daca va abonati la grupul de mai sus (care cred ca e chiar cel oficial, daca nu ma insel) o sa fiti la curent cu tot felul de chestii interesante. Eu primesc in medie 1 mail la vreo 2 zile.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
era prea de tot sa pice google ...cred ca incepea razboi mondial de la asta ( glumesc) au platit normal pe reclame cat nu a mers deci nu s-a intmplat nimic
Mi-am dat si eu seama ca este vorba despre lucrari de mentenanta, dar am vrut sa vad pe cati dintre voi ii sperie titlul... vad ca ati fost cativa
Cine stie... de la manelarii nostrii poate o sa ajunga sa dea si faliment Google Adsense![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)