Intrebarea mea este daca pot sterge un cont curent Google Adsense(interesul meu este sa sterg contul actual si sa il inlocuiesc cu altul nou in care sa pot adauga alte(e) site(-uri) pe acelasi nume).Se poate realiza acest lucru?Multumesc anticipat.
Intrebarea mea este daca pot sterge un cont curent Google Adsense(interesul meu este sa sterg contul actual si sa il inlocuiesc cu altul nou in care sa pot adauga alte(e) site(-uri) pe acelasi nume).Se poate realiza acest lucru?Multumesc anticipat.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
pai daca e acelasi nume,e acelasi cont.Oricum pe un cont poti adauga nshpe mii de siteuri...Contul poate sa iti fie inchis la cerere,la fel si redeschis,insa daca iti faci altu incalci regulile lor,si anume sa ai 2 conturi adsense pe acelasi nume/persoana/
https://support.google.com/adsense/answer/9914
Important:
Și un protip de la mine: dacă ai un cont Adsense în good standing, nu renunța la el. Nu-l mai folosi, lasă-l acolo ani de zile, nefolosit. Și tot ieși pe plus, dacă odată vrei să-l reactivezi.If you want to participate in AdSense again in the future, you'll need to submit a new application using an email address not associated with any previous AdSense account.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)