conteaza pentru continutul site-ului tau. oricine ajunge pe prima pagina trebuie sa gaseasca suficiente informatii pentru a fii interesat pe mai departe de site.
La google (AdSense) poate conta cand iti fac evaluarea site-ului.
conteaza pentru continutul site-ului tau. oricine ajunge pe prima pagina trebuie sa gaseasca suficiente informatii pentru a fii interesat pe mai departe de site.
La google (AdSense) poate conta cand iti fac evaluarea site-ului.
Mai asteapta.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Am inteles
Am sa mai pun informati pe site
Mai incolo![]()
Cica blogurile se indexeaza repede.
Ar merge sa fac un blog, il inscriu la google, APOI reclamele acelea le pun pe EvoTrain.
E legal?
raspunde si mie cineva?![]()
poti sa te inscrii cu orice site vrei si sa pui apoi anunturile tale pe orice alt site vrei atata timp cat toate site-urile pe care publici anunturi complac cu termenii si conditiile Adsense.
nu are prea mare importanta contentul de pe site, eu am facut un cont google ads cu un site in constructie. Totul e de timpul lor. Poate fi aprobat in 2 zile sau in 2 luni (cu toate ca daca depasesti 30 zile e destul de dubios). Ai incercat sa-ti mai faci odata contul cu acelasi email sa vezi daca iti zice ca exista deja mailul in baza de date?
Sunt cam satul de topic-uri de genu. Intelege (tu si altii), verificarea unui site ce-l introduci la Adsense poate sa dureze zile sau chiar si luni. Eu astept la un site de aproape 1 luna, ce-ar trebui sa fac? Nimic, decat s-astept.
LE: Uite ca a zis si cel de deasupra mea cam acelasi lucru.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)