Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: castigurile din publicitate si fiscul

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Mi se pare ca puneti putin gresit problema. Nu statul roman dicteaza modul in care se primesc banii de la adsense, ci insusi google. Daca el iti permite sa te inscrii ca persoana fizica, orice discutie legata de PFA, SRL, SA sau alte tipuri de persoane juridice nu-si au rostul. Incasezi pur si simplu banii ca persoane fizica si, daca vrei sa-ti faci datoria de honesc citizen, declari banii incasati la declaratia de venit pe anul in curs si gata. Oricum nu stiu daca este indicat sa intrebi un avocat despre chestiile astea ci mai degraba un economist.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

eu de fapt uneam altfel problema? Daca eu ca pfa declar anual veniturile din servicii web, in cazul unui control al fiscului la pfa, nu mi-ar gasi mai usor si problemele legate de veniturile nedeclarate incasate ca persoana fizica ?
    :)

pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    40
    Posturi
    71
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de mamulea Vezi Post
    Mi se pare ca puneti putin gresit problema. Nu statul roman dicteaza modul in care se primesc banii de la adsense, ci insusi google. Daca el iti permite sa te inscrii ca persoana fizica, orice discutie legata de PFA, SRL, SA sau alte tipuri de persoane juridice nu-si au rostul. Incasezi pur si simplu banii ca persoane fizica si, daca vrei sa-ti faci datoria de honesc citizen, declari banii incasati la declaratia de venit pe anul in curs si gata. Oricum nu stiu daca este indicat sa intrebi un avocat despre chestiile astea ci mai degraba un economist.
    pai tu esti cetatean roman si platitor de taxe. Nu pe google ii intereseaza sa ai formele legale ci pe tine. Ei nu iti poarta de grija...si ar fi absurd sa o faca stiind ca fiecare tara are propria legislatie. Ei iti permit pentru ca nu e treaba lor sa te intrebe.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Adypit cred ca altceva vrea sa zica (si oarecum ii dau dreptate). Statul nu te ajuta cu nimic, nu folosesti o platforma a statului ca sa faci bani, folosesti doar mintea, curajul si abilitatea proprie. Si atunci daca e 100% munca ta, de ce sa dai statului?
    Pana la urma ii dai sau nu dreptate?
    Deci cine tb sa plateasca impozite si cine nu?
    Nu de alta dar sunt necesari multi bani pentru alfabetizare fortata a unora astfel incat acestia sa poata debita prostii pe forumuri.

mihhu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2006
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Tocmai mi-a ajuns primul cec de la Google. Pe firma. Aveti idee cum se inregistreaza in contabilitate? Cu ce acte trebuie sa ma duc la banca? Si la care banca? Cui tai factura? Ca trebuie sa fie din Romania, nu? Ca n-am activitati de import-export.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

oricum cred ca e destul de greu de monitorizat, de catre stat, castigurile din adsense, mai ales acum, cu Quick Cash de la WU. si hai sa fim serios sistemul financiar cat si cel judiciar e plin de buguri (asta ca sa ramanem in domeniu ) incat pot sa jonglezi, adica sa te strecori printre legi destul de usor! si acum sincer in cazul asta de fata nu sunt de acord sa dau 16 % la stat, i-as da daca s-ar reflecta in ceva, dar de ce sa ii dau, ca sa isi fac demnitarii nostrii alte vile si sa isi mai umple conturile, no way! poate gandesc intr-un mod eronat pentru unii si poate cu oameni ca mine nu se va schimba tara asta, insa asta e parerea mea personala! ce naiba sa mai vrei de la tara asta cand o vezi pe elena basesca ca intra in politica, saraca nu stie sa lege 2 cuvinte. aste e fratilor imi pare rau daca nu stie sa vorbeste si eu insa chiar si asa chiar am avut succesuri pana acum in domeniu asta. (ca sa inchei intr-un mod putin ironic).

un prieten de al meu care este in bransa asta de mai multa vreme ca mine a avut ceva interactiuni cu fiscul insa de platit la stat nu a avut de platit decat o taxa pe venit , pentru castigurile de la neogen (asta se intampla acum vreo 3 ani)! insa, nu sunt sigur, dar daca ai castiguri lunare de peste 10000$ indicat ar fi sa ii declari!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 3rd June 2011, 16:22
  2. Publicitate
    De lucianvl în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th March 2008, 15:22
  3. Castigurile au scazut drastic
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 23rd May 2007, 14:54
  4. Publicitate
    De fartat în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 29th October 2006, 19:41
  5. Publicitate TV
    De Kordell în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th August 2006, 16:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •