Se pare ca totusi threadul este folositor, am vaz ca cei de la comymanele.ws au scos reclamele adsense, poate fi un inceput....
Se pare ca totusi threadul este folositor, am vaz ca cei de la comymanele.ws au scos reclamele adsense, poate fi un inceput....
Anunturi google afisate in iframe pe experthit.com. Langa iframe se afla poze ce induc in eroare utilizatorul si ascunde textul "Ads by Google"
in pagina de mai sus se afla alt iframe:Cod HTML:<iframe name="iFrame17" width="336" height="280" src="h**p://lawyer-net.110mb.com/lawyer/" scrolling="no" frameborder="0"> </iframe>
si pe lawyer.html inca un iframe:Cod HTML:<iframe name="iFrame1" width=336 height=280 src="h**p://lawyer-net.110mb.com/lawyer.html" scrolling="no" frameborder="0"> </iframe>
unde index.html => h**p://lawyer-net.110mb.com/index.htmlCod HTML:<iframe name="iFrame1" width=336 height=280 src="index.html" scrolling="no" frameborder="0"> </iframe>
site-ul: experthit.com
Ultima modificare făcută de report; 8th March 2008 la 13:40.
e-manele.ws reclamele se afiseaza de pe hituri.go.ro/forex/forex8.html prin IFrame
porto.radiofly.us
imagini inselatoare langa anunturile google
Mai baiatule, tu nu ai ce face ? mai bine te uiti peste site'ul tau sa vezi ca este jalnic si patetic, vii aici sa faci tu impresie sa iti faci si tu reclama, terminatule ! esti praf ! Va ofticati de nu mai puteti cand vedeti ca altii fac bani, stiu cum sa faca bani, se descurca.... invidia asta.... ce sa'i faci frate... toti astia care toarna sunt niste loseri cu diploma.
Ink ceva : pt cei care zic ca platesc servicii la google: ce ma aveti voi site;uri cu forex alea alea ? mai duceti'va si va impuscati !!!!! ..... INVIDIOSII lu peste !
Nu cred ca s-a legat nimeni de designul sau modul de conceptie al unui site, nu asta e problema, fiecare isi concepe site-ul si designul acestuia dupa posibilitati si dupa punctul sau de vedere.
Vreau sa te intreb ceva, fara a vrea sa ma cert, fara sa acuz sau ceva de genul acesta. Cand mergi la piata sau la magazin sa cumperi un suc sau orice altceva, tu te duci cu bani si cumperi respectivul lucru si il vezi pe altul care baga acelasi lucru ce l-ai cumparat sub bluza si pleaca......cum te-ai simti si ce-ai face?Sper ca ai inteles aluzia......
Ultima modificare făcută de Iulian00; 8th March 2008 la 18:11.
mai iulian, nu cred ca investesti tu in google adwords... | si care e faza ? asta e, e baiat destept , se descurca fiecare cum poate.... oricum invidia e mare !!!!
Nu am spus ca investesc si nici nu voi investi atata timp cat am vizite.
Daca mergi pe conceptia asta...ar trebui sa nu mai existe puscarii, ar trebui sa nu mai avem politie , pentru ca fiecare se descurca cum poate, e destept nu? Fura, ucide, da in cap pentru a face un ban etc....
Aveam eu o vorba..... fura cinstit
Nu cred ca e vorba de invidie. E vorba de principii, de niste reguli...
Ultima modificare făcută de Iulian00; 8th March 2008 la 19:02.
Ma .... atata timp cat nu ia din buzunarul tau sau al vecinului tau ... etc ... ce te bagi tu ? ii prosteste pe americani, nu pe tine, sora-ta, maica-ta, etc.... voi nu aveti ce face.... credeti ca va premiaza cineva pt asta ? mai mult va faceti dusmani .... .... si sincer.... sunt locuri destule la Sapoca pentru turnatori ca voi ..... !
aa inca ceva ... stii cine are de castigat la toata prostia asta ? google.... atata timp cat cineva da click pe site la tine ... el ia banii de la advertiseri ... tie iti da suspend/ban si tu nu iei nimic... dar google le ia banii la advertiseri ... in fine... voi nu va dati seama ce faceti .... incapabili si loseri cum am mai zis...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)