Urane putem lua banii ( aproape ) imediat.
La multi ani google (9 ani) !![]()
Urane putem lua banii ( aproape ) imediat.
La multi ani google (9 ani) !![]()
vom vedea pana la urma la prima tranzactie, cineva a postat ca google suporta toate taxele, dar ma indoiesc
asta este a 2a veste buna primita de noi de cand a intrat Adsense in Romania!![]()
Se poate mai mult de atat?![]()
Imi scuzati intrebarea , dar nu am ridicat nici un ban din contul adsense si de aceea vreau sa ma informez
Cand voi primi cecul ... ala cu care trebuie sa ma duc la banca , pot sa ma duc la Western Union si sa ridic banii pe loc ... ? sau cum ?
Nu, daca ai primit cec luna asta il duci la banca.
pana la 15 oct poti selecta din contul AdSense ca metoda de plata WU in loc de cec. incepand cu paymentul de la sfarsitul lui octombrie vei primi banii prin WU, nu o sa vina nici un cec, dar te duci cu buletinul la un birou WU a doua zi dupa "Payment issued".
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
gata am vazut unde ... dar nu am cont WU ... sau card ce trebuiecred ca o sa raman pe BCR ... cand o sa imi vina cecul ... o sa fac un cont in dolari acolo
![]()
Nu trebuie sa-ti faci nici un cont.
Te duci la un sediu Western Union acreditat pentru QuickCash (ai un link aici undeva, unde poti cauta un sediu acreditat), arati buletinul, spui un cod secret pe care il gasesti in contul tau Adsense dupa ce s-a facut plata, si iei banii pe loc cash.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
asta trebuie inainte sa primesc cecul nu ? adica de exemplu pot sa ma duc maine ca e sambata si sa imi fac un "cont" la Western Union ?...
sau dupa ce primesc pinul de la Google adsense ... pfoai ma depasesc astea![]()
Intelege: Nu mai primesti nici un cec.
Ori primesti CEC, ori plata prin WU
PS: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/5...si-la-noi.html
PAYPAL E IN ROMANIA. FINAL.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
atunci cum scot banii off ... !!! nu inteleg ..
poate sa explice cineva pas cu pas ce trebuie facut ?
Deci acum astept sa vina codul Pin ... si ma duc cu el la WU sau il bag pe site ...
Step by step will be good !![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)