Nu stiu cat de prost este, de la acelasi western scot de cand a incceput adsensul sa plateasca cu prin western, tot timpul am scos euro, luna asta am avut surpriza sa imi spuna ca nu imi poate da euro, deoarece au fost trimisi lei.
Nu, contul e in euro, am ramas si eu surprins deoarece pana acum am scos euro, am zis in minte mea ca sa schimbat ceva nu am vrut sa creez discutii fara sa fiu informat.
Pentru cei care sunt interesati, am incercat sa scot prin internet banking plata Western Union, cu cei de la Banca Transilvania si a mers...
Pai unde este trecut Numărul de control pentru transferul de bani Western Union (MTCN) aia este pagina cu chitanta scrie sus, si in acea pagina scrie si moneda, oricum e o vrajeala (nu stiu daca ti sa intamplat pe bune sau incerci sa te dai altfel).
Daca mergi la WU si nu spui moneda valuta (Lei $ sau EURO) si suma in valuta respectiva nu are cum sa iti dea banii, valuta si suma sunt elemente de siguranta pentru a face plata.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Omule sa ma dau altfel, nu prea vad cu ce m-ar ajuta, eu am lansat o intrebare posibil sa se fi intamplat si la alti dar nu pe aici, sa continuam nu cred ca are sens deja am inteles, iar acea chitanta cu numarul de trensfer MTCN eu o gasesc doar in contul de adsense nu in contul de Analytics. Daca tu scoti tot prin WU dute la Romero si ai sa te convingi, vad ca esti din Galati.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)