Salut,
Cat de relevante vor fi rezultatele in cazul in care voi folosi adsense pentru un site .ro? E mai avantajos un cont la neogen?
Salut,
Cat de relevante vor fi rezultatele in cazul in care voi folosi adsense pentru un site .ro? E mai avantajos un cont la neogen?
presupunand ca siteul este in engleza scris, adsense, daca nu neogen (desi nu stiu mai nimic despre ei)
De Neogen poti sa-ti spun ca ... e nasol. Iti baga tot felul de reclame mai mult sau mai putin ciudate si nu o sa-ti dea nimeni click pe el. Daca ai content in romana nu o sa-ti accepte Google sa-ti pui adsense iar daca e in engleza nu-si prea are sens oricum neogen.
Am cont Adsense, vroiam sa introduc pe siteuri din Romania codul, vroiam sa stiu cat de relevante vor fi rezultatele in limba romana.
Eu am pus recent adsense pe http://www.amenajari-interioare.eu/ ... si ce sa zic, unele pagini au ad-uri, altele nu. Momentan site-ul nu are foarte foarte mult continut, insa am observat ca din ce in ce mai multe firme targeteaza asa ceva.
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 25th January 2007 la 16:26.
pe un site cu jocuri, merge adsense fara probleme. rar cind apare reclama lor cu uraganul. de asemenea, te poti folosi pe site-urile romanesti de scriptul de cautare. in orice caz, pentru ca totul depinde de continutul site-ului tau, cred ca ar trebui sa pui un cod de la ei, undeva in josul paginii, sa astepti vreo doua zile, pentru a vedea ce rezultate ai.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)