Salut , a incercat cineva sa foloseasca garanti bank card normal de lei pentru incasare bani ( euro ) adsense ?
Am sunat la ei si mi'au spus ca pot refuza platile in euro. Voi ce experienta aveti cu ei ?
Salut , a incercat cineva sa foloseasca garanti bank card normal de lei pentru incasare bani ( euro ) adsense ?
Am sunat la ei si mi'au spus ca pot refuza platile in euro. Voi ce experienta aveti cu ei ?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Eu am card la Transilvania pentru primirea platilor. Daca primesc euro catre un cont de lei se face transferul catre contul de euro, daca nu ai cont de euro iti deschid ei automat cont de euro.
Daca ti-au spus ca se refuza platile in euro catre un cont de lei, asa o fi, doar ai un raspuns din partea unui reprezentant oficial al bancii.
Experienta mea cu Garanti Bank pot sa spun ca e una foarte buna, de fiecare data cand m-am dus sa fac o plata la banca nu au spus nu niciodata.
.
si eu am avut aceeasi experienta , dar la alta banca.
Dar cred ca sunt aceeasi termeni aproape peste tot. Eu am creat un NOU cont in Euro si am rezolvat problema, si bineinteles am schimbat si numarul contului in adsense.
Folosirea unui Online Banking este foarte eficient si rapid.
Multa Bafta
Si eu recomand BT. Iti deschizi cont in lei cu card atasat, nu cred ca au taxe, sau sunt oricum printre cele mai mici. Iti deschizi dupa si un cont in euro, la fel, nu cred ca platesc taxa de administrare. Si dai contul de euro la Google. Platile intra repede si tu alegi ce sa faci, sa-i schimbi si se duc in contul tau de lei unde ai card, sau sa-i pastrezi in euro si, la un moment dat sa retragi euro (lucru pe care nu l-ai putea face cum ai zis tu, ai primi doar o conversie automata la un curs stabilit de ei).
Salut,
eu nu am la Garanti dar am la Alpha Bank, cont in LEI.
Cand imi vine o plata ma suna de la banca si imi spune ca am de primit euro dar eu am cont in lei.
Imi ofera doua posibilitati: sa deschid cont in euro sau sa imi bage in cont lei, la cursul lor din ziua aceea.
Le spun cat am de primit, de unde vin banii si mi-i trasnfera imediat in contul de LEI.
De acolo fac ce vreau cu ei. Simplu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)