18th April 2015, 14:23
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Bogdan Calin
Ok, reconsiderare, dar un link...?

Poate fi reactivat contul după ce a fost dezactivat din cauza clicurilor nevalide?
Suntem întotdeauna dispuși să colaborăm cu dvs. pentru a rezolva eventualele probleme. În cazul în care considerați că această decizie a fost luată în mod eronat și puteți susține cu bună credință că activitatea nevalidă nu a fost cauzată de acțiunile sau neglijența dvs. sau a persoanelor pentru care sunteți responsabil, puteți contesta dezactivarea contului.
În acest sens, vă rugăm să ne contactați numai prin formularul nostru pentru contestații.
Când primim contestația, vom încerca să vă informăm cât mai rapid și vom lua măsurile corespunzătoare. Cu toate acestea, vă rugăm să înțelegeți că nu putem garanta reactivarea contului.
După ce am luat o decizie în privința contestației, nu vom mai lua în considerare contestații ulterioare și este posibil să nu mai primiți alte înștiințări de la noi.
O sa caut link-ul daca nu-l gasiti voi inaintea mea! Am gasit => Aici.
19th April 2015, 17:43
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
florea
Da-i redirect... Nu ai codul problemei ca sa poti remedia, asa ca nu prea poti face apel. Dar poate merge
florea, nu induce in eroare pe colegul nostru.
Bogdan, uite cum se rezolva problema ta:
1. mail to: adsense-support @ google.com
2. pune in mail: In TIM attentiion.
3. pune numele domeniului, spune ca recent l-ai cumparat si ca este banat google adsense, pune in atasament un print/document cum ca l-ai cumparat recent, ca esti noul proprietar si ca vrei sa dezvolti un nou proiect pe acest domeniu.
Ca sfat: Daca nu ai nici site/continut pe domeniu, pune inainte de a trimite mail-ul respectiv.
Si cam asa ai rezolvat problema. Nu uita, dureaza sa iti raspunda normal maxim 10 zile, insa asa, cu, "cunostiinta" mea de la google (TIM - cu, care am rezolvat asa peste 10 domenii) primesti raspuns in max 72 ore si iti GARANTEZ ca iti rezolva problema.
Succes si te rog sa revii cu un raspuns dupa ce ai primit mail de la ei.