Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Domeniu banat de Google AdSense

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit Domeniu banat de Google AdSense

Nu mi s-a intamplat niciodata, de aceea apelez la voi. Daca un domeniu a fost banat de AdSense, cum il poti "repara", ca sa fie din nou compatibil? Am achizitionat un domeniu ce expirase, care parea legal (pe site, in web.archive.org, aparea/apare continut ok, dar probabil nu l-am studiat in intregime), dar cand am incercat sa pun reclame pe el, nu apareau nicicum. Am verificat cu diferite tool-uri si m-au lamurit, e banat de AdSense.

Exista vreo solutie?

LE: Ok, am gasit cateva link-uri pe Seopedia. Urmeaza sa ma documentez.
    LE: Daca accesez acest link (https://support.google.com/adsense/b...olation_appeal), nu imi apare c-as avea vreo problema cu vreun site (nici cu cel cu care am de fapt). Aveti un formular, ceva?
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 18th April 2015 la 10:14.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

De obicei cand un site nu mai corespunde cerintelor Adsense primesti o notificare in cont, sa remediezi. Apoi daca nu faci ce trebuie, site-ul este banat. Deci teoretic daca nu ai reactionat rapid, mai ramane sa ceri reconsiderare la Google, le explici de ce nu ai reparat, etc. La mine a mers la un singur site, fusesem in concediu si nu am vazut notificarile. Asta era acum 6 ani, mai cauta la ei la suport, scrie email, etc. Asta in cazul incare ai avut adsense pe el, in cazul tau inteleg ca e un domeniu nou cumparat, deci ar trebui sa mearga cu email, nu ai nicio vina ca in trecut nu era ok. E caz similar cu site scos din SERP, ceri reconsiderare, de obicei merge, avand in vedere ca nu mai e vechiul content pe site.

Important e sa te prinzi de ce a fost banat, daca pentru content, ai schimbat owner si content nou, ar trebui sa mearga.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Ok, reconsiderare, dar un link...?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Ok, reconsiderare, dar un link...?
    Poate fi reactivat contul după ce a fost dezactivat din cauza clicurilor nevalide?

Suntem întotdeauna dispuși să colaborăm cu dvs. pentru a rezolva eventualele probleme. În cazul în care considerați că această decizie a fost luată în mod eronat și puteți susține cu bună credință că activitatea nevalidă nu a fost cauzată de acțiunile sau neglijența dvs. sau a persoanelor pentru care sunteți responsabil, puteți contesta dezactivarea contului.

În acest sens, vă rugăm să ne contactați numai prin formularul nostru pentru contestații.

Când primim contestația, vom încerca să vă informăm cât mai rapid și vom lua măsurile corespunzătoare. Cu toate acestea, vă rugăm să înțelegeți că nu putem garanta reactivarea contului.

După ce am luat o decizie în privința contestației, nu vom mai lua în considerare contestații ulterioare și este posibil să nu mai primiți alte înștiințări de la noi.

O sa caut link-ul daca nu-l gasiti voi inaintea mea! Am gasit => Aici.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Poate fi reactivat contul după ce a fost dezactivat din cauza clicurilor nevalide?

Suntem întotdeauna dispuși să colaborăm cu dvs. pentru a rezolva eventualele probleme. În cazul în care considerați că această decizie a fost luată în mod eronat și puteți susține cu bună credință că activitatea nevalidă nu a fost cauzată de acțiunile sau neglijența dvs. sau a persoanelor pentru care sunteți responsabil, puteți contesta dezactivarea contului.

În acest sens, vă rugăm să ne contactați numai prin formularul nostru pentru contestații.

Când primim contestația, vom încerca să vă informăm cât mai rapid și vom lua măsurile corespunzătoare. Cu toate acestea, vă rugăm să înțelegeți că nu putem garanta reactivarea contului.

După ce am luat o decizie în privința contestației, nu vom mai lua în considerare contestații ulterioare și este posibil să nu mai primiți alte înștiințări de la noi.

O sa caut link-ul daca nu-l gasiti voi inaintea mea! Am gasit => Aici.
    Mersi, Raspsodia, am trimis. Vedem ce se intampla. Va tin la curent.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu stiu cum se face, dar mie imi raspund mereu repede:

Ce aleg, ca niciuna nu e ceea ce caut?

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Pana la urma le-am dat "reply" la mail-ul de mi l-au trimis. Daca nu primesc un raspuns ok, o rezolvare, o indrumare, ceva, ma gandesc sa fac redirect. Site-ul nu e unul adult sau descarcari ilegale (filme, videouri bla bla), ci unul IT/TECH.

Cred c-a fost banat din cauza link-urilor dubioase primite (de asta nu sunt sigur 100%, ca-s cu munca si nu prea am avut timp sa il studiez suta-n mie). O sa revin cu noutati.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Da-i redirect... Nu ai codul problemei ca sa poti remedia, asa ca nu prea poti face apel. Dar poate merge

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Da-i redirect... Nu ai codul problemei ca sa poti remedia, asa ca nu prea poti face apel. Dar poate merge
    florea, nu induce in eroare pe colegul nostru.

Bogdan, uite cum se rezolva problema ta:

1. mail to: adsense-support @ google.com
    2. pune in mail: In TIM attentiion.
    3. pune numele domeniului, spune ca recent l-ai cumparat si ca este banat google adsense, pune in atasament un print/document cum ca l-ai cumparat recent, ca esti noul proprietar si ca vrei sa dezvolti un nou proiect pe acest domeniu.

Ca sfat: Daca nu ai nici site/continut pe domeniu, pune inainte de a trimite mail-ul respectiv.

Si cam asa ai rezolvat problema. Nu uita, dureaza sa iti raspunda normal maxim 10 zile, insa asa, cu, "cunostiinta" mea de la google (TIM - cu, care am rezolvat asa peste 10 domenii) primesti raspuns in max 72 ore si iti GARANTEZ ca iti rezolva problema.

Succes si te rog sa revii cu un raspuns dupa ce ai primit mail de la ei.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

@NRB, mersi frumos. Acum le trimit.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am un domeniu banat adsense
    De Cucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 8th May 2013, 10:10
  2. domeniu nou , banat adsense
    De LuKian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th September 2012, 23:06
  3. Domeniu banat adsense
    De Pancu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5