16th October 2013, 11:22
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Claudyou
Bună ziua,
După cum am menționat în e-mailul nostru de bun venit, efectuăm o a doua examinare a cererii dvs. pentru AdSense după ce codul AdSense este plasat pe site-ul(urile) dvs. Ca urmare a acestei examinări, am respins contul dvs. din cauza următoarelor încălcări:
Probleme:
- Site-ul nu respectă politicile Google
---------------------
Detalii suplimentare:
Site-ul nu respectă politicile Google: momentan nu putem aproba solicitarea, deoarece site-ul dvs. nu respectă politicile de produs Google AdSense (http://support.google.com/adsense/bi...?topic=1271507) sau nu respectă regulamentul de calitate pentru webmasteri (http://www.google.com/support/webmas...er=35769&hl=ro). Obiectivul nostru este să punem la dispoziția agenților de publicitate site-uri cu conținut complex și relevant, care primesc trafic organic și care ne permit să difuzăm anunțuri corect direcționate pentru utilizatori. Suntem de părere că, în prezent, site-ul dvs. nu întrunește aceste criterii.
Sfaturi:
Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să îmbunătățiți experiența de utilizare a site-ului și să respectați criteriile AdSense:
- este important ca site-urile care afișează anunțuri Google să ofere utilizatorilor valoare semnificativă. În calitate de editor, trebuie să furnizați conținut unic și relevant, care să le ofere utilizatorilor un motiv de a accesa cu prioritate site-ul dvs.;
- nu plasați anunțuri în pagini generate automat sau în pagini în care conținutul original este nesemnificativ sau inexistent;
- site-ul trebuie să le ofere utilizatorilor o experiență bună și prin intermediul unui sistem de navigare și al unei organizări clare. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor și să poată găsi informațiile pe care le caută.
Consultați regulamentul de calitate pentru webmasteri pentru ajutor suplimentar cu privire la modul în care le puteți furniza utilizatorilor o experiență plăcută.
Imediat ce efectuați modificările necesare, vom examina din nou solicitarea dvs.
Mi se pare destul de generala problema indicata.
Mai pe scurt nu le place siteul tau de jocuri, nu ofera vizitatorilor nimc nou sub soare.
16th October 2013, 12:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu stiu cat de stricti sunt acum, dar am inteles ca-s destul de pretentiosi, dar ce poti incerca e sa aplici pt contul de adsense cu un site de calitate, cu articole utile, de 500-1000 de cuvinte, site serios, fara reclame pe el, etc... Iar dupa ce te accepta, poti pune adsense pe orice site.
Signatura lipsa