Salutare.
Ati incercat careva combinatia asta?
Ideea e ca mie mi se pare putin riscant. Daca pui videoclipuri de pe youtube care nu sunt legale, atunci ai si tu probleme, nu?
Aveti ceva sfaturi? Eu as incerca un asa site
Salutare.
Ati incercat careva combinatia asta?
Ideea e ca mie mi se pare putin riscant. Daca pui videoclipuri de pe youtube care nu sunt legale, atunci ai si tu probleme, nu?
Aveti ceva sfaturi? Eu as incerca un asa site
Citeste termenii si conditiile de la youtube (care e proprietatea google) si vezi acolo daca poti sa faci bani din contentul lor.
Nu e vorba ca pui filme care in timp pot fi reperate ca fiind ilegale de youtube, e vorba ca adsense pui pe ceva ce tu ai creat, ceva original nu pe munca si continutul de la youtube care repet e proprietatea google.
Treaba asta s-a fumat demult ma mir ca abia acum ti-a venit ideeaaveam un site cu filme de pe youtube dar si de pe alte portaluri de gen demult prin 2007, acum l-am parasit pentru ca a fost banat la adsense si oricum nu e treaba serioasa sa faci un site bazat pe continut de pe youtube si apoi sa il monetizezi cu adsense.
Daca insa faci un site pe care prezinti filme postate de tine (deci proprietatea ta) pe youtube atunci e altceva, dar totusi nu bag mana in foc ca nu se leaga.
Ultima modificare făcută de dary5ro; 29th May 2013 la 22:35.
Nu pricep de ce te-ai complica cu un proiect de asa natura. Eu as prefera sa investesc resurse intr-un proiect serios (a se citi legal 100%)
Sa iti asumi riscuri ca ce? Ca te prind si iti inchid contul de adsense si apoi te vad prin sectiunea dedicata "cersind" sperante ca poate cineva iti va mai da o sansa.
Sfatul meu: reorienteaza-te!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Cum ziceau si colegii, nu te apuca de asa ceva ca risti sa-ti inchida contul. Sau mai bine zis "cu siguranta" iti vor inchide contul mai devreme sau mai tarziu. In politicile Adsense este specificat undeva, nu mai stiu acum unde dar este, ca nu poti sa pui reclame pe site-uri ce nu au continut original. Ma indoiesc ca tu ai filmulete originale puse pe Youtube iar cele mai multe clipuri de acolo nu prea pot fi preluate legal (ma refer la clipuri muzicale sau luate din emisiuni TV).
Cel mai bine este sa cauti altceva, doar daca nu ai un cont de stricat.
Mai e o varianta, sa astepti pana cand Youtube o sa permita persoanelor particulare din Ro sa devina parteneri ( de moment accepta doar case de productie, sau conturi facute in afara, eu am facut in Spania si sunt partener Youtube ) si sa castigi bani prin adsense direct in continutul ( video ) publicat, dar din nou trebuie sa respecti acea conditie de a urca continut original ( propietatea ta) pe youtube
Si... asteptarea a luat sfarsit : Youtube Partner Program in Romania
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Oricum, ideea e ca nu poti pune orice video-uri. Daca sunt video-uri originale, gen facute de tine, totul e ok. Nu pot spune asta si despre publicarea video-urilor altor persoane.
Cam asta au dorit sa spuna cei de mai sus. Atata timp cat video-urile sunt originale si ai acceptul autorilor, site-ul poate fi acceptat de google.
I don't see the point. Atata timp cat mai ai si continut, pe langa acele video-uri, poti fi acceptat...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)