Nu am apucat sa analizez cum se triseaza, dar e clar ca e vorba de MFA-uri:
radu-sarbu.com/home.php
jenti.ro,
Nu am apucat sa analizez cum se triseaza, dar e clar ca e vorba de MFA-uri:
radu-sarbu.com/home.php
jenti.ro,
Ultima modificare făcută de eRwin; 11th September 2006 la 10:51.
Banuiesc ca se foloseste parsarea unor cautari din google pentru a le integra in paginile mfa si se inlocuieste google_ad_client...
Radu Sarbu e domeniu parcat, si care are Adsense for domains.
Jenti e un domeniu parcat si de vanzare la Sedo.
Niciunul nu e MFA.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Toate domeniile parcate au continut MFA
Teoretic iti livreaza ads-urile pe baza numelui domeniului, pentru ca alt content nu are ce parsa.Google AdSense for Domains: "allows domain name registrars and large domain name holders to unlock the value in their parked page inventory. AdSense for domains delivers targeted, conceptually related advertisements to parked domain pages by using Google’s semantic technology to analyze and understand the meaning of the domain names."
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 11th September 2006 la 15:01.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
MFA = Made for Adsense, este vorba de site-urile create avand ca scop principal obtinerea de castiguri din afilierea la programul Google Adsense. De cele mai multe ori aceste site-uri au un continut excesiv de reclama (Adsense) si sunt relativ sarace in continut util vizitatorilor site-ului. Uneori preiau continut structurat pe diferite tematici din alte site-uri, pentru a facilita afisarea reclamelor Adsense pentru respectivele tematici. Site-urile MFA nu sunt prea "bine vazute" datorita scopului lor (doar acela de a genera un castig detinatorilor lor), insa din cate stiu ele nu contravin termenilor programului Adsense, de aceea nu cred ca trebuie sa fie raportate undeva.
Parcarea domeniilor se poate face la provideri care asigura niste banuti suplimentari pentru treaba asta (cum ar fi sedo.com). Mecanismul este in mare urmatorul: providerii asigura "continutul" de reclame a site-ului ce va fi pus pe domeniul respectiv, iar detinatorii domeniilor primesc o cota-parte din incasarile provenite din reclamele puse pe domeniul respectiv, datorita aportului lor (utilizarea domeniilor) la aceasta activitate. Domenii "candidate" pentru o astfel de parcare sunt cele care au fost deja prezente online (si au deja un anumit trafic asigurat), sau cele care sunt susceptibile de a fi tastate direct in campul de adresa al browserului (de ex <denumirea-comuna-a-unei-arii-de-interes-general>.com).
Ultima modificare făcută de c_n_m; 12th September 2006 la 20:14.
Stiu si eu pe cineva care a scos ceva bani din asta. Are pagini indexate, care apar destuld e bine in motoare de cautare deoarece preia toate informatiile din alte parti.
Nu prea am priceput treaba cu parcarea asta dar nu cred ca asa nou "acest mod de a trisa"...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)