Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cele mai performante teme WP cu adsense

Afișare hibrid

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit Cele mai performante teme WP cu adsense

Salutare,

Ce parere aveti de temele wordpress pline de adsense sau cu alte cuvinte optimizate ? De genul asteia de mai jos care tot o vezi pe net .

Voi ce teme de genul asta folositi ? Care converteste cel mai bine ? Stiu ca google a anuntat chiar recent ca nu iubeste treaba asta, dar eram curios de parerea voastra .

Codeinwp.com - Wordpress experts

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Temele de genul sunt folosite pentru micro nise (sau cel putin, pentru asta au fost concepute) si e normal sa se foloseasca deoarece neavand un trafic masiv care sa-ti genereze click-uri pe masura, ai nevoie si de eventualele click-uri date fara intentie (insa clean dpdv al TOS-ului AdSense) si care adunate compenseaza un trafic mai mare. Bine.. teoria e mult mai densa.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

In primul rand, Google spune multe, asta nu inseamna ca e general valabil ce spune. Daca nu le iubea, nu le arata primele in cautari . In al doilea rand, o tema din asta e o tema de facut bani cu lopata.

Eu am facut urmatorul experiment: am inregistrat traseul mouseului pe o tema din asta si traseul mouseului pe o tema "normala". Rezultatul a fost ca pe o tema din asta, mouseul sta peste 90% din timpul petrecut pe pagina deasupra unei reclame adsense, de unde si sansele mai mari sa si dea click. Iar a doua observatie e ca pe o tema normala utilizatorul topaia peste tot prin pagina cu mouseul, petrecea mai mult timp iar la final exista o mare sansa sa nu dea click pe reclama adsense.

Cu temele astea, este exact ca in videoclipurile de pe youtube "cum sa te imbogatesti cu adsense" - bani multi si rapid. Sunt precum routerele, ele doar redirectioneaza vizitatori spre ceea ce cauta cu adevarat, cu avantajul ca proprietarul siteului respectiv se alege cu niste banuti buni.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Care mai e atunci diferenta dintre MFA si o tema ca aceasta?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Care mai e atunci diferenta dintre MFA si o tema ca aceasta?
    Pai chiar asta e o tema MFA
    Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Sati un pic, ce treaba are sula cu prefectura? DAca siteul are continut de calitate, si daca respecta tos-ul adsense, unde ar fi problema?
    Continutul de "calitate" e un text unic la urma urmei. Asadar daca tot are continut unic si respecta tos-ul adsense.. de ce sa nu mearga?

Acum, ca sa fiu sardonic, cum mi-e felul.. in ochii lui google, cele mai multe siteuri romanesti arata cam la fel ca asta
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Acum, ca sa fiu sardonic, cum mi-e felul.. in ochii lui google, cele mai multe siteuri romanesti arata cam la fel ca asta
    Tare asta, dar stii de ce? Pt ca numai la noi 1 click valoreaza 1 cent, sau chiar mai putin in multe cazuri...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Sati un pic, ce treaba are sula cu prefectura? DAca siteul are continut de calitate, si daca respecta tos-ul adsense, unde ar fi problema?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Nu stiu, intrebam si eu. Din cate observ in primii 600 pixeli din pagina nu are decat reclame, contentul ala "de calitate" lipseste cu desavarsire. Mie unul mi se pare cam la limita...

Recunosc ca as folosi si eu asa ceva si as trece pe Adsense cu toate siteurile ce le am acum pt 2p

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu stiu, intrebam si eu. Din cate observ in primii 600 pixeli din pagina nu are decat reclame, contentul ala "de calitate" lipseste cu desavarsire. Mie unul mi se pare cam la limita...

Recunosc ca as folosi si eu asa ceva si as trece pe Adsense cu toate siteurile ce le am acum pt 2p
    M-am gandit si eu ca ar fi mai rentabil, pana cand o sa devina si la noi marketingul afiliat , marketing afiliat .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Totusi, ideea nu e sa pastrati contul Adsense cat mai safe?
    Sansele de a atrage click-uri invalide sunt extrem de mari odata ce folositi o astfel de tema, ca sa nu mai zic de CTR-ul enorm, CTR ce 100% aprinde niste beculete pe la Adsense pe acolo.
    O solutie ok e sa folositi aceste teme WP pe conturi secundare de Adsense si nu pe cel principal, asa, ca o masura de siguranta.

Inca ceva, multa lume vorbeste de "CTR Theme" ca fiind cea mai buna tema facuta special pentru Adsense: modifica pozitia ads-urilor cu fiecare afisare, pentru a evita Ad Blindness-ul. Totusi, are un mare defect: modifica codul Adsense, schimband culorile tuturor reclamelor, astfel ca multi s-au trezit cu conturile Adsense blocate, fara sa mai vada vreun ban.
    Grija mare, zic eu.

Prefer un CTR de 2-3 % dar care sa fie safe, decat unul de 10-20% dar care sa se datoreze exclusiv unor astfel de teme.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cele mai bune banci pentru incasari cecuri Adsense
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 30th May 2021, 07:30
  2. Cele mai profitabile siteuri pe AdSense
    De miealex în forumul Adsense
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 29th January 2015, 08:49
  3. Colectie de 49 teme Wordpress
    De MarinelPadurice în forumul WordPress
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th October 2011, 18:46
  4. Mai multe teme sau doar una?
    De Antonie George în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th February 2011, 10:19
  5. Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 13th September 2010, 21:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •